Uuden elämän saanut lasikuutio ja kiviterassi

Maali tekee ihmeitä. Siis todella ihmeitä. Ja painepesuri myös.

Kirjoitinkin, miten sammaleet saivat kyytiä kiviterassilta ja haaveilin samalla siellä olevan lasikuution maalaamisesta. Haaveista tekoihin, nyt se on tehty. Mutta olipahan homma! Onneksi ei ole ihan joka keväinen homma…

Vanha maali oli jo niin haurasta, että lähti hyvin painepesurilla. Mutta se teippaaminen, ouh. Siinäpä vierähti tovi jos toinenkin. Itse maalaus oli sitten kuitenkin ihan suht nopeaa, etenkin se toinen kierros. Mutta sitten taas se teippien poisto… Kaikkinensa meni kuusi ihan kunnon päivää. Mutta, kuten sanottu, nyt se on tehty. Ja upeahan siitä tuli, kuin uusi!

Sisustusta mietin pitkään, ja arvoin pienen pyöreäpöytäisen ruokailuryhmän, sohvakaluston ja kulmasohvan välillä. Käyttö on kuitenkin ensisijaisesti viikonloppujen aamiaiset ja kevään kahvihetket (kesällä siellä on liian kuuma), miksei joskus viinilasillinen iltaisin. Niin päädyin sitten sohvakalustoon, jossa on vähän korkeampi pöytä. Ja valoihin halusin panostaa, kaikki valot ovat aurinkoledejä. Tämä on hulppean näköinen iltaisin, kun valot syttyvät.

Olen supertyytyväinen. Kyllä tämä vaiva kannatti nähdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s