Kesäkeittiö sisustusta vailla

Kyllä nyt lyö arki päälle niin että. Haet lapsen tarhasta ja kiidät kotiin laittamaan ruokaa nälkää kiljuvalle prinsessalle. Sitten vähäinen hetki yhdessä, lähinnä pihaleikkejä, iltapuuro ja tutimaan. Sitten pakolliset keittiön siivoukset ja muut kotityöt ja sitä onkin valmis kaatumaan sohvalle. Ehkä yksi tv-ohjelma ja nukkumaan. Ei siinä paljon sisustella ja kuvailla ja bloggailla näköjään… Mutta onhan sa arki myös ihanaa, en valita, totean vaan.

Mutta ehdin minä yhtenä iltana kuvaamaan tuon noin viikko sitten valmistuneen kesäkeittiön tai lasikuution, mikä se nyt on.

Lasit on jo paikoillaan, että tällainen siitä sitten tuli!

No joo, yksi lasi putosi asennettaessa, että se sieltä vielä puuttuu, mutta siis periaatteessa valmis. Nyt pitäisi miettiä, että mitä sinne haluaa, miten sen sisustaa. Polyrottinkista kulmasohvaa ajattelin, mutta penteleet maksavat ihan älyttömästi. Toistaiseksi edes alesta ei ole löytynyt edullista, vaikka olen yrittänyt sillä silmällä katsella. Ehkä en raaski vielä ostaa mitään… Mattohan minulla on jo tuonne lattialle ja tyynyt siihen sohvalle. Ja parit viltit. Jospa levittelen ne tuonne lattialle paremman puutteessa.

Tulipaikan ympärille täytyy kanssa keksiä jotkut kivat istuimet, kun on enemmän porukkaa. Siis tyyliin pölkyt tai sinne päin.
Tältä se näyttää kokonaisuudessaan. Varsinkin tuo betonimylly tuolla takana on tärkeä sisustuselementti.

12 kommenttia artikkeliin ”Kesäkeittiö sisustusta vailla

  1. Hei. Todella tyylikäs kokonaisuus! Sopisiko tulipaikalle kelohonkapöllit istuimiksi? Meillä on harmaata kiveä pihassa ja kelohonkaiset pöllit ovat mielestäni kivasti samaa sävyä. Ja onhan teillä kelon väriset terassit jo… Voimaa arkeen ja kiitos taas ilahduttavista kuvista.

  2. voi jee siitähän tuli vielä hienompi kuin odotin! tosi kaunis kokonaisuus. Miten olisi jos ennen sohvien hankintaa laittaisit tuon ruokailuryhmän kuution sisään? Ja silloin tuoleilla voisi olla viltit ja tyynyt eikä tarvisi stressata pikkusateista…Ymmärrän että ruokailutila on tuossa kuution vieressä, mutta jos hetkeksi laittais kuutioon :). Ai kun on kiva tulla tänne antamaan vinkkejä kun omat sisustukset on ihan vaiheessa..pihakeittiöstä puhumattakaan.

    Vaan hei arvaas mikä meille tuli!! Liukumäki-torni-leikkimökki härdelli (jonka leikkimökkiosuus ei ole ihan valmis…mutta kyllä se vielä syksyn mittaan tulee sekin) Että enpä ole minäkään ehtinyt bloggailemaan ja kohta se tosi arki iskee päälle täälläkin. Muistan kyllä millaista se oli kun kävi töissä ja illat oli NIIN lyhyitä ja kauhulla odotan miten se lähtee rullaamaan kun yhden lapsen sijasta niitä onkin nyt 3kpl.

    Mukavaa viikonloppua!!

  3. Tosi hieno! Ja ennenkaikkea kiva, kun ei bloggaa maisemaa/vehreyttä takana. Kohta ne on polyrottingitkin -70% alessa, että jaksa vaan hetki vielä odotella. 😉

  4. On upea kokonaisuus! Masku mainosti jo hurjia kesäkalusteiden poistoja, jospa sieltä löytyis jotain 🙂

  5. Elssu, no joo, just sellasia ajattelin! Mistähän vaan sellaset pölkyt sais? Mut ne ois juts hienot!

  6. Mansardikaton alla, joo, toi on hyvä ajatus. Väliaikaisesti vois ne tosiaan sinne laittaa:D. Oi! Liukumäki-torni-leikkimökki!!! Laita äkkiä blogini kuvia, niin voin kopsata taas:D. Kuulostaa ihan siaraan hyvältä:D.

  7. Kiitti Tiitu! Joo, tykkään kans, kun näkee läpi. Edelliseen kotiin tehtii enemmän umpinainen ja se ei tuntunut pihalla kivalta. Joten nyt toisenlainen kokeilu:). Alea on, mutta kun kaikki on jo tietty menny, plaah…:)

  8. Jane, kiitos! No niin, ja käytiin eilen kattomassa, ja jäljellä oli tyyliin kolme pöytää. Piha oli oikeesti ihan tyhjä! Arghhh!!! Kun on pihi, niin näin siinä käy:D.

  9. Hieno on katos! Onko tuo karkaistua lasia ja minkä paksuista? Meillä tarvitaan (lasi)kate takaterassille, jotenkin lasi tuntuu paremmalta kuin valokatteet, vaikka onkin hintavampaa.

  10. Moi Hirtehinen! Mun täytyy kysyä mieheltä siitä paksuudesta, mutta karkaistua on, kyllä. Joo, lasi on TOSI paljon nätimpää, tai ainakin ite tykkään. Vanhaan kotiin laitettiin kate, ja oli sekin ihan ok, mutta on toi lasi hienompi:). Palaan siihen paksuuteen.

Jätä kommentti