Ihana puusohvani

Pieni enkeli on päiväunilla ja äitille jää hetki aikaa suunnitella kauppalistaa ristiäisiä varten. Joten enpä käytä kallisarvoisia sekunteja nyt lörpöttelyyn, laitan vain näytille tämän ihanan puusohvan. Huusin sen Huutonetistä. Tässä kuvassa se on vielä osissa, kun jäi siihen kantaessamme sen sisään.

Ajattelin käsitellä sohvan puuvahalla, väriä tuskin tarvitsee sen kummemmin mainita. Eli en laittaisi ihan peittävää maalia. Mutta ans kattoo nyt, mitä keksin.

4 kommenttia artikkeliin ”Ihana puusohvani

  1. Aivan mielettömän kaunis sohva!! Olen haaveillut juuri samanlaisesta jo reilun vuoden päivät. Tämä kuva ei ainakaan lievennä sohvakuumettani 😀

  2. Kaunis puusohva. Omani hakee täällä edelleen paikkaa, mutta en kyllä luovu siitä vaikka se tuntuu juuri tällähetkellä olevan vähän liikaa jokapaikassa.

    Viettäkää ikimuistoiset ristiäiset!

  3. Mansardikaton alla, kiitos, oli mukava tilaisuus! Puusohva on tosiaan siinä mielessä hankala, että on kookas ja ei kuitenkaan vastaa löhösohvaa, eli ei voi käyttää ”varsinaisena” sohvana. Ja kuitenkin sille haluaisi näyttävän paikan, kun on niin kaunis:D. Meillä kanssa siis mietitään paikkaa vielä:).

  4. Onnenhippuja, oli mulla kanssa piiiiitkään haaveissa ja ostoslistalla:). Ovat vain aika kalliita, mutta tämän sain tosi edullisesti huutonetistä. Joskus käy tuuri:).

Jätä kommentti