Skip to content

Vähän nautiskeluakin

Touko 26, 2014

Hyvänen aika millaiset kelit oli taas viikonloppuna! Ainakin täällä meillä oli yli 30 astetta. Kyllä saa kaksi kertaa miettiä, että jaksaako juuri tänään asentaa noita reunakiviä. Paljon on saatu jo aikaiseksi, vaikka hitaasti kärsimättömän mielestä edistyy, kun arkisinhan ei mitään ehdi.

Toinen puoli pengerryksestä on viimeistelyä vaille valmis. Reunakivet on asennettu, rikkaruohot perattu ja ruusut istutettu. Nyt laitan vielä suojakankaan, kiviä ja alustavan suunnitelmani mukaan kuorikatetta. Hieno siitä tulee, täytyy tulla! Nyt se ei ehkä siltä näytä vielä....

Toinen puoli pengerryksestä on viimeistelyä vaille valmis. Reunakivet on asennettu, rikkaruohot perattu ja ruusut istutettu. Nyt laitan vielä suojakankaan, kiviä ja alustavan suunnitelmani mukaan kuorikatetta. Hieno siitä tulee, täytyy tulla! Nyt se ei ehkä siltä näytä vielä….

Kuten näkyy, niin ruohokin vihertää jo ihan kivasti. Ensimmäisenä kylvetty nurmi on jo pian ensimmäistä leikkausta vailla ja toinen osa itää jo. Sitten on vielä kaksi isompaa aluetta etupihalla ja yksittäisiä paikkauksia enää siellä täällä.

Kasteluhommia

Joku kekseliäs vetää kuravaatteet ja talvikengät hellemekon päälle ja juoksee kiljuen kasteluvettä karkuun. Voi onnea!

Mutta tärkeintä on samalla nauttia pihasta – miksi sen eteen muuten kannattaa rehkiä? Joten hyvin tämä edistyy, kyllä, ja on tullut nautiskeltuakin, eilen pidimme oikein puutarhatyöstä vapaan päivän. Pitkä aamiainen auringossa vieraiden kanssa, äänestysreissu, naapurin synttärijuhlat ja illalla grillailua ja oleskelua. Vähän vaalistudiota ja lätkää. Mites sitä sunnuntaita paremmin viettäisi.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Hertta permalink
    Touko 27, 2014 22.13

    Mitä kiveä nuo reunakivet ovat? Näyttää hyvälle, tsemppiä loppupinnistelyihin pengerryksen kanssa. 🙂

  2. Kirsikka permalink*
    Touko 31, 2014 19.43

    Moi Hertta! Ne on nimeltään antiikkikivi tai olisiko olleet antiikkimuurikivi, no kuitenkin. Muistaakseni HB:n. Kiitos, toinen puoli alkaa olla valmis:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: