Skip to content

Hei, minä täällä!

Touko 3, 2014

Onko siellä ketään? Pahoittelut ”pienestä” blogikatkosta. Niin se kylmä ja pimeä talvi vaan tuntuu imevän kaiken energian ihan vaan hengissä pysymiseen, että kaikki ylimääräinen jäi. Mutta luonto heräilee jo vauhdilla ja samoin käy meikäläiselle. Taas riittää puhtia, ehkäpä blogikin tästä virkistyy.

 

Ei ole vielä omasta pihasta nämä, ihan Miehen tuomia vappukukkia vain.

Ei ole vielä omasta pihasta nämä, ihan Miehen tuomia vappukukkia vain.

Meillä alkoivat pihahommat pääsiäisestä. Ja millainen pääsiäinen olikaan! Fantastinen! Nyt onkin sitten palattu normaaliin, eilen satoi kissankokoisia rakeita. Vaikka kivaa on silti, kyllä kylmä kevätilma aina talven voittaa.

Niin siis pihahommista piti kirjoittamani, eikä säästä. Jos joku vielä muistaa, niin meillähän täytettiin pihaa tuontimaalla oikein urakalla. En enää muista tarkkaan, mutta kaiketi tuonne takapihalle tuli yhteensä kymmeniä rekkalastillisia täytemaata. Nurmikko istutettiin pari kesää sitten ja, niin, nyt sitä istutetaan taas. Eli, kuten oletus olikin, maa on painunut paikoittain aika paljonkin, joten se pitää täyttää. Kasetillinen multaa ei ollut kuin nähdä, että aika paljon oli painunut.

Ja nyt sitten istutetaan nurmikko uudelleen noin puoleen pihasta. Muutenkin menevät pihasuunnitelmat vähän uusiksi, kun laitamme reunakiviä, pihavaloja ja muutakin pientä uudistusta. Kasvit vaihtavat paikkaa ja uusia istutetaan. Jos kiinnostaa, niin täältä voi taas (ainakin jollain syklillä) puutarhahommiani seurata. Ja ehkä jotain sisustuspuuhiakin kirjoittelen taas. Kiva kuulla teistä, jos joku vielä on siellä toisessa päässä!

Mainokset
16 kommenttia leave one →
 1. Hertta permalink
  Touko 3, 2014 18.58

  Heippa,

  Yksi lukija ainakin ilmoittautuu. Löysin blogiisi vasta nyt vapun aikaan ja kahlasin koko blogin läpi. Ihastuin täysin!! 🙂 Vaikka oma sisustustyylini on melko erilainen, blogissasi on sitä jotain. Olin juuri tulossa jättämään kommenttia, että toivottavasti jatkat vielä bloggailua. Ja sitten täällä olikin tämä uusin postaus! Wautsi! 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  Touko 3, 2014 20.22

  Jee! Moi Hertta! Kiva, kun siellä on joku:). Tiedän tunteen, kun löytää mielenkiintoisen blogin, mahtavaa jos omanikin on sellainen:). Millainen sisustustyylin sinulla on? Itse olen nyt jo vähän kyllästynyt maalaisromanttiseen, ainakin osittain, ja myynyt paljon ”valkoista kulutettua” pois. Nyt alaa valtaa vähän rosoisempi ja tummempi.

 3. Touko 3, 2014 20.35

  Täällä ollaan! Kiva kuulla susta 🙂 Mä seuraan mielelläni teidän pihanlaittoa, kun samoissa puuhissa ollaan täälläkin! Ja sun uusista sisustuksen tuulista olisi myös kiva kuulla 🙂
  Mukava, että oot taas täällä!

 4. Touko 3, 2014 20.40

  Moikka, täällä yksi, joka on liittynyt seuraan tauollasi. Arvasin, että palaat vielä! Itse harjoittelen bloggaamista Reinolan raksaprojektin sivussa. Olemme Honka-rakentajia, ja löysin Villa Ainalaan etsiessäni hirsitaloblogeja. Tervetuloa kurkkaamaan reinolaan.blogspot.fi. Sieltä voi löytyä jotain tuttua:-)

 5. Kirsikka permalink*
  Touko 3, 2014 20.51

  Moi Jane! Mahtavaa, vanhoja tuttuja! Täytyypä tulla ihmettelemään teidänkin pihapuuhia:). Joo, laitan sisustusjuttujakin, kunhan ehdin kuvailla:). Kiva, kun ootte siellä!

 6. Kirsikka permalink*
  Touko 3, 2014 20.53

  Moi Susanna! Kiva tutustua:). Tulen mielelläni kurkkaamaan teidänkin taloprojektia, palaa raksamuistot elävänä mieleen:)

 7. Koivulan tyttö permalink
  Touko 3, 2014 21.44

  Jesh! Olenkin odottanut koska Ainalasta taas alkaa kuulua, pelkäsin jo että olet lopettanut blogisi. Omakin piha vasta rakentumassa ja muuttuu jatkuvasti, joten täällä ainakin suurella mielenkiinnolla seurataan piha- ja puutarhajuttuja 🙂

 8. Hertta permalink
  Touko 3, 2014 21.53

  Oma tyylini on modernimpi, mutta ei kuitenkaan mikään ihan ultramoderni. Pidän selkeistä linjoista, mutta sisutuksessa on mukana myös sopivassa määrin esim. suuria ornamenttikuvioita, esim. Vallilan mandariini-kuosi on ollut useamman vuoden kestosuosikki. Väreistä musta, valkoinen, beige, greige, hieman ruskeaa ja rosteria. Toimii minulle! 🙂 Maalaisromanttisesta tyyli ei ole koskaan kotiini löytänyt, vaikka ihailen usein yksittäisiä maalaisromanttisia tavaroita kaupoissa.

  Halutessasi voit seurata meidän projektiamme osoitteessa http://rakennetaantalo.blogspot.fi/ 🙂

 9. Hanna permalink
  Touko 4, 2014 11.33

  Kiva kun tulit takaisin! Ahkerasti olen viikottain käynyt kurkkimassa, josko kumminkin tulisit takaisin! 🙂 Uuden talon pihahommat meilläkin edessä tänä kesänä, nurmikko pitäisi saada itämään piakkoin, joten innolla odotan sulta pihapäivityksiä.Tykkään blogistasi todella paljon!

 10. Kirsikka permalink*
  Touko 4, 2014 19.07

  Moi Koivulan tyttö! Ihana, kun olette siellä:). No, nyt niitä pihajuttuja sitten piisaa…:D

 11. Kirsikka permalink*
  Touko 4, 2014 19.07

  Jes, kiitos Hertta! Seuraan mielelläni! 🙂

 12. Kirsikka permalink*
  Touko 4, 2014 19.08

  Moi Hanna! Ihana kuulla:). No, nyt tuntuu, että tuo Tyttökin viihtyy jo hiukan omissa leikeissään, niin ehtii vanhemmatkin vähän jotain omia juttuja. Joten blogi viriää taas:). Toivotaan ainakin;)

 13. Touko 4, 2014 20.57

  Voi ihanaa, että olet täällä taas! 🙂 monet kerrat olen köynyt kurkkimassa, josko uusia postauksia löytyisi 🙂 toivottavasti nähdään kuvia teidän kodista ja pihasta ❤

 14. Kirsikka permalink*
  Touko 6, 2014 18.30

  Heippa Onnenhippuja! Kiva olla takaisin:). Laitan kuvia, pihalta ja sisältä:D

 15. Elssu permalink
  Touko 18, 2014 11.22

  Hei, kiva, että olet taas täällä ja kaikki on hyvin 🙂

 16. Kirsikka permalink*
  Touko 26, 2014 19.12

  Moi Elssu! Kiva olla:). No eipä tässä muuta kuin ainainen arkikiire ja ehkä pienoinen blogiväsymys:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: