Skip to content

Industrial kohtaa maalaisromantiikan

lokakuu 15, 2013

Voi, voi, voi… Ei näitä vuosia turhaan sanota ruuhkavuosiksi, vaikka sana jotenkin ärsyttääkin. Vapaa-aika on kertakaikkiaan niin kortilla, kun yrittää yhdistää vaativan työn, perheen ja oman ajan (jos nyt edes kerran pari viikossa ehtisi lenkille). Jostain on pakko nipistää, ja se on näköjään sitten blogi. Mutta tarkoitus ei ole mitenkään blogia lopettaa, joten täällä taas!

On tässä tullut tehtyä välissä yksi Köpiksen matkakin, jos siitäkin ehtisi pari riviä raapustaa. Mutta nytpä näytän mihin nuo teollisuuslamppuni päätyivät. Lasikuistille! Aika hyvännäköinen tuli, vai mitä?

Lisäksi väripalettiin saapui uusi tulokas, sammaleenvihreä. Musta myös lisääntyi lamppujen ja pöydän verran. Ihana huone tuli, tunnelmallisempi kuin ennen, vaikka musta kova väri onkin.

Lamput

Industrial meets country style

Kynttilät

Syksyn väri

Uusi pöytä

Täällä on ihana syysiltoja istuskella.

Mainokset
10 kommenttia leave one →
 1. lokakuu 15, 2013 19.53

  Tosi kivan näköistä 🙂 Vaikka juuri kerroitkin olevasi erittäin kiireinen, odottaa sinua blogissani haaste, jos yllättäin tekemisen puute iskee tai innostut hassteilemaan nin nappaa sieltä:)

 2. Tiina permalink
  lokakuu 16, 2013 6.32

  Hyvin toimii mustan ja valkoisen liitto. Viherrystä näyttää olevan yllättävän paljon tämän syksyn kodeissa ja hyvä niin. Tuo raikkautta ja kepeyttä valkoisen rinnalla.

 3. lokakuu 16, 2013 8.33

  Onpa upeat lamput.

  Musta antaa särmää ja tykkään siitä itsekin pieninä paloina omassa kodissa. Ja tuo ensimäinen kappale on niin totta. Jostain on nipistettävä kun on paljon kivaa, minullakin se on ollut blogin päivitys. Toisaalta pian puutarhahommat loppuu ja ehkä sen tilalle voi ottaa sen toisen kivan, blogin päivityksen? Ihanaa syksyä sinne ja aina kiva lukea sun postauksia!

 4. piia permalink
  lokakuu 26, 2013 21.39

  Hei! Rakennamme hirsitaloa ja työn alla on hirsiset sisäseinät. Päädyimme samaan tuotteeseen kuin te, Uulan into maaliin. Nyt kun olemme yhden huoneen sillä kertaalleen käsitelleet, on haju aikamoinen. Muutaman päivän seinät ovat jo kuivuneet, mutta outo haju ei juurikaan ole haihtunut. Millainen kokemus sulla on tuon maalin hajusta ja sen poistumisesta.Harmittaa jo valmiiksi kun vastaavaa tuotetta ei ole saatavilla, jos tuota ei uskalla laittaa. Nyt olis hyvät neuvot kalliit, kiitos jos jaksat vastata.

 5. Kirsikka permalink*
  lokakuu 27, 2013 18.09

  Kiitos Nino, mielellään:D

 6. Kirsikka permalink*
  lokakuu 27, 2013 18.10

  Tiina, kiitti! Vihreä on tosiaan raikas ja minusta ainakin sitä ei ole juuri ollut pitkään aikaan, että raikas siinäkin mielessä:)

 7. Kirsikka permalink*
  lokakuu 27, 2013 18.11

  Mansardikaton alla, kiitos! Juu, kyllä se aika niin kortilla on, että pakko nipistää jostain. Ja saattaa tosiaan talvi ja sisällä olo tuoda taas lisää aikaa blogille:). Ihanaa syksyä ja palaillaan, kunhan keritään;).

 8. Kirsikka permalink*
  lokakuu 27, 2013 18.15

  Moi Piia! Onpa erikoista. Muistelen itse, että maali ei juuri tuoksunut/haissut ollenkaan. Tai oli siinä vähän tuoksua, mutta ei juurikaan. Tosin se oli kyllä erikoinen haju, eli ihan erityyppinen kuin tavallisissa maaleissa. Mitenhän sitä kuvailisi, vähän ehkä ummehtunut? Mutta joka tapauksessa äkkiä se haihtui, että ei todellakaan enää kuivettuaan tuoksunut. Mutta jos se tosi voimakas on, niin onkohan siinä maalissa joku vika? Ehkä sinun kannattaa soittaa sinne Uulalle huomenna. Sen maalin ei tosiaan pitäisi juuri tuoksua, ihan vain inan. Tsemppiä projektiin!!!

 9. piia permalink
  lokakuu 29, 2013 21.00

  Maalin haju on jo haihtunut lähes kokonaan, oli varmaan jokin ilmankoteudest johtuva hitaan kuivumisen aikaansaama haju. Maalasitteko te 2 vai 3 kertaa? Siinä kinttaalla pitääkö maalata 3 kertaan, toisaalta 2 kertaan just siisti ku vähän ”vanhan näköinen”…

 10. Kirsikka permalink*
  lokakuu 29, 2013 21.12

  Piia, oi kun hyvä! Vähän jo ihmettelin:). Maalasin kahteen kertaan ja ainakin toistaiseksi riittänyt (ei ole tullut 3 vuoden aikana puun väriä läpi tai muutenkaan mitään). Onko siitä jo todella yli kolme vuotta, kun näitä maalailin….:D?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: