Skip to content

Ensimmäiset puutarhatyöt

huhtikuu 20, 2013

Ihana, ihana aurinko! Ja ihana, ihana vesisade! Lumet ovat osittain lähteneet sateiden mukana viime viikolla, varsinkin eilen lumi suli ihan silmissä. On siellä vielä lunta, etupihalla hyvinkin paljon, mutta isoja lumettomiakin alueita on. Muun muassa hiekkalaatikko paljastui lumen alta ja sinnehän piti heti mennä läiskyttämään aamusta alkaen.

Minua jännittää niin paljon, miten kaikki kymmenet viimekesäiset istutukseni ovat pärjänneet ja tuleeko niistä ylipäätään yhtään mikään (vai siirrynkö suosiolla kesäkukkalinjalle tulevaisuudessa). Kiertelin ne istutukset, joihin pääsin ja ainakin marjapuskat ovat kovasti jos silmuilla. Hedelmäpuut ovat ainakin säästyneet eläinvahingoilta. Eniten jännittää ruusut, niistä en osaa sanoa vielä mitään.

ruusut

Ehdin jo tälle päivää aloittaa kevään ensimmäiset puutarhahommat. Laitoin marjapensaiden alle suojakankaan ja kuorikatetta, kun en halua viimekesäisen rikkaruohorumban toisintoa. Viime kesänä oli niin paljon puuhaa pihalla, että vähän (tai vähän enemmän) luistin noista pohjatöistä… Ja sehän kostautuu heti, kuten tiedetään. Nyt paikkaan viimekesäiset hölmöydet, tavoitteena on kuitenkin siisti piha.

Siitä se lähtee, tervetuloa kevät!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: