Skip to content

Sininenhän siitä sitten tuli

maaliskuu 3, 2013

Kevätväri on tällä kertaa sininen. En löytänyt itsestäni nyt keltaista sisustajaa, enkä vihreää, vaikka niistä kevätväreinä pidänkin. Ostin viime kesänä lasiterassille jo valmiiksi sinivalkoisia tyynyjä, vilttejä ja mattoja. Koska sitä sohvaa sinne patiolle ei vielä viime kesänä ostettu, olivat tekstiilit edelleen käyttämättä. Nyt löysin kätkön penkoessani kankaita ja tyynyjä, joten siitä se niin sanotusti sitten lähti.

Tuolit

Ensimmäisenä kevätkuorrutuksen sai lasikuisti.

Sohva

Kukat

Sohvatyynyt

Hain perinteisiä helmilijoja, jotka laitoin erilaisiin emalipurkkeihin. Kukat eivät ole vielä auenneet, mutta pian nekin loistavat sinisenä.

Purkit

Vaikka täytyy sanoa, että yöllisen lumimyräkän jälkeen ei taas juuri keväältä tunnu. Lunta on taas niin paljon, että sulaakohan ikinä… Jospa se kevään tulo nopeutuu, kun on kevätsisustus valmis! Kivaa viikkoa!

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. Tiina permalink
  maaliskuu 4, 2013 8.53

  Helmihyasintit ovat ihania. Näyttävät varmasti suloisilta valkoisella pöydällä, kun kukat aukeavat täyteen sinisyyteensä. Toi teidän puusohva on joka sisustuksessa aina niin kaunis. Kevättä odotellaan ja aurinko paistaa, mutta aamun pakkasmittari I-Uudellamaalla näytti -22. Tässä on jokin ristiriita:)

 2. maaliskuu 4, 2013 20.10

  kaunista kuten aina.

  Ja meillä tosiaan on sama kevätväri..sininen yhdistettynä pellavaan ja valkoiseen. Ihan sama. Laitan kuvia kunhan pääsen valoisalla kuvaamaan. On meillä kyllä ihan erinäköistä, mutta värit on pelottavan samat 🙂

 3. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 6, 2013 20.15

  Tiina, ristiriita todella! Meillä oli samat lukemat tuolloin:). Onneksi nyt jo räystäät tippuu:). Ja jos olisi viimeiset lumet tulleet, vettä kiitos seuraavaksi. Tosin nyt tuolla on aika karmea myrsky, ei kivaa sekään.

  Tuo puusohva on omakin lempparini. Vaikkei mitenkään mukavin mahdollinen istua, niin kaunis kuin mitä. Kukas siitä käytännöllisyydestä välittää…:D

 4. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 6, 2013 20.16

  Mansardikaton alla, aina samat jutut, hehee. Odotan innolla kuvia! Ja kiitos;)

 5. maaliskuu 9, 2013 19.15

  Voi ihanuus lasiterassia, todella kaunista! Minun sydämeni sykkii hirsikodeille, itsekin sellaisessa asun ja blogia pidän osoitteessa http://tarja-snowland.blogspot.fi/

 6. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 10, 2013 17.01

  Tarja, kiitos:). Sama juttu, hirsitalo sykähdyttää aina, toki myös puu muutenkin:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: