Skip to content

Valokuvakirja

marraskuu 25, 2012

Tapettisuunnitelmat menivät nyt uusiksi. Se valittu Herttuan hovi olikin loppu (miksi sitten pitää lähettää mallipala?) ja mikään muu ei nyt toistaiseksi ole kelvannut. Joten saa nyt jäädä, kahtellaan toiste. Kun ei kerran ole mikään pakko.

Tilasin kokeeksi sellaisen aidon valokuvakirjan, tarkoittaen, että sivut ovat aitoa valokuvapaperia. Olen aiemmin teettänyt niitä lasertulostuskirjoja, jotka ovat ihan jees, ja ihan mahtavia muistoja, mutta tekniseltä laadultaan aivan surkeita. Ovat kuitenkin hinnaltaan ihania! Olen teettänyt niin mm. oman reseptikirjan ja muiston sukulaisille Tytön ensimmäisestä vuodesta.

Mutta tämä aito valokuvakirja olikin ihan toista maata laadultaan – ja hinnaltaan valitettavasti.

Tykkäsin tästä aidosta valokuvakirjasta ihan älyttömästi. Se vaan on niin tyyris, että sellaisen voi tilata vain kaikkein upeimmista ”taidekuvistaan” tai jostain ainutlaatuisesta, kuten hääpäivä. Näitä en raaskisi tilailla jatkuvasti jostain lomamatkoista, niihin se lasertulostus on oikein riittävä.

Jos harrastaa valokuvausta, kuten minä, niin onhan se mukava koota vaikka vuoden parin välein parhaat otokset tällaiseksi kirjaksi. Selailen muutenkin paljon valokuvakirjoja, kuten Vuoden luontokuvat ja erilaisia taidekuvakirjoja, ja tämä on oma on kanssa mukava selailtava.

Toivottavasti ensi viikko on vähän rauhallisempi kuin edellinen… Ehtisi vaikka hengähtää ja bloggailla. Ihanaa viikkoa kaikille!

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. piia permalink
  joulukuu 8, 2012 18.03

  tuosta kakluunista haluaisin kysyä että onko kuoret hankittu vanhana jostakin? haluaisimme uuteen taloon kakluunin mutta uuden kakluunin pinta on korkea kiiltoinen ja haluttais tuollaisena mattana niinkuin teillä..

 2. Elssu permalink
  joulukuu 11, 2012 7.15

  Kaunista. Taidokas kuva. Toivottavasti olet kunnossa ja vain joulukiireet vaivaavat, kun ei blogissasi näy tapahtumia. Käyn lähes päivittäin kuitenkin kurkkaamassa. Hyvää joulunalusaikaa sinulle!

 3. Kirsikka permalink*
  joulukuu 23, 2012 16.35

  Moi Piia! Pönttöuuni on uusi, mutta tosiaan vanhannäköinen. Ja luukku on oikeasti vanha. Pönttöuunin valmistaja: http://www.ponttouuni.fi/.

 4. Kirsikka permalink*
  joulukuu 23, 2012 16.37

  Heippa Elssu! Kiva, kun jaksat käydä! Kaikennäköistä sairastelua tässä on ollut ja kova kiire. Ensi vuonna taas uudella innolla ja jaksamisella:). Ihanaa joulua sinulle blogiystäväni!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: