Skip to content

Tauluseinä

marraskuu 17, 2012

Meillä on päästy siihen vaiheeseen, että seiniin raaskii jo lyödä nauloja. Tiedättehän, kun remontin tai talon valmistumisen jälkeen kaikki on niin puhdasta, kaunista ja uutta ja ei oikein raaski tuhota vasta vedettyjä tapetteja nauloilla. Ja kun ei vielä tiedä, mihin huonekalut tulevat lopullisesti asettumaankaan. Sitä ei vain voi ripustaa mitään seinille.

Nyt, kun kaksi vuotta Villa Ainalassa tulee kuun vaihteessa täyteen, on sopiva hetki ripustaa koko joukko tauluja saliin. Olen keräillyt talo-aiheisia tauluja, pari taidelainaamosta ostettua ja loput kirppiksiltä ja matkoilta löydettyjä. Kaikki eivät ehkä taiteellisesti niin ansiokkaita, mutta on siellä pari upeaakin taulua. Yhtä kaikki, nyt ne ovat seinällä. Ja tykkään. Tuovat valkoiseen kotiin väriä ja saliin kodikkuutta.

Keräättekö te jotain seinille? Ryijyjä, valokuvia, tauluja, kylttejä? Tai jotain muuta?

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. marraskuu 18, 2012 11.35

  Tosi kivalta näyttää!

  Meilläkin on mökillä muutamia taloaiheisia tauluja, ei toki noin upeaa kokoelmaa kuin teillä, mutta hyvällä alulla ollaan…;)
  Täällä kotona olen tekemässä portaikkoomme mustakehyksisistä kokoelmaa – lähinnä mustavalkoisista valokuvista, mutta myös muutama kiva teksti mahtuu joukkoon.

 2. Tiina permalink
  marraskuu 19, 2012 15.48

  Tauluseinä ja erilaiset ryhmät ovat mukavia ja tuovat persoonallisen ilmeen kotiin. Parasta niissä on se, että voi yhdistää uutta ja vanhaa, halpaa ja kallista ilman minkäänlaisia rajoja. Lisäksi on hauska havaita, että niitä ei taida olla koskaan liikaa.
  Itselläni on täällä ”talossa” seinät peittyneet talviaiheisiin töihin (tekniikasta tms. viis) . Kaupunkiasunto on niin pieni ja sen verran hankalat seinät ja vähän tyhjää pintaa, että vain kolme Elina Luukaisen työtä on päässyt seinälle. Lisää grafiikkaa on sitten Tallinnan kodin seinillä. Ja kasa epämääräisiä öljyväritöitä on varastossa, jos vaikka joskus autotalliin:)

 3. marraskuu 23, 2012 14.55

  Kivalta näyttää! Meilä yläkerran olohuoneen seinä nyt täynnä kuvia lapsista. oli tuskallinen prosessi saada mies lyömään ne naulat puhtoiseen seinään…mutta kyllä olemme nyt myös siinä vaiheessa!! Jee!

 4. Kirsikka permalink*
  marraskuu 25, 2012 21.35

  Kuulostaa Mari kivalta se musta-valkoseinä!

 5. Kirsikka permalink*
  marraskuu 25, 2012 21.36

  Tiina, no sullahan riittää kokoelmia ja taloja:).

 6. Kirsikka permalink*
  marraskuu 25, 2012 21.36

  Mansardikaton alle, jee:)! Muistan kun kirjoittelit joskus siitä ”ekasta naulasta”:). Lapsiseinät on kivoja, kälyllä on kanssa semmoonen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: