Skip to content

Elämä voittaa

marraskuu 14, 2012

Näyttää siltä, että flunssa alkaa olla voitettu. Ai että ottaa päähän, kun sain sen kuntoilun aloitettua oikein tosi teholla ja heti tuli yli kahden viikon tauko. Nyt pitää motivaatio kaivaa taas uudelleen. Tänään kävin jo kävelemässä ja jos huomenna uskaltaisi sinne salille…

Tapettimallit eivät ole vielä tulleet ja en tiedä, alkaako minulle mennä pupu pöksyyn. Että pitäisikö sitten mennä johonkin turvalliseen, vaikka tähän Lukkoon:

Mies kyllä tuumasi, että tämä on liian naisellinen ”hänen” huoneeseensa, joten taitaa jäädä sekin. Voi voi, minkähän valitsisi?

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. marraskuu 15, 2012 8.50

  Vihreistä se…olikohan nimeltään Damaskos 🙂 Se oli rakas ja siinä oli värit mukavasti tasapainossa vähän vihreää, valkoista,sinistä ja harmaatakin taisi olla. Aika helppo poimia tekstiileihin joku tai jotain värejä, mitä nyt milloinkin tahtoo korostaa. Itse ainakin monesti olen meinannut loppu metreillä jänistää, mutta olen kuitenkin valinnut väriä, enkä ole katunut.
  Värit tuo iloa elämään 😀

 2. Kirsikka permalink*
  marraskuu 15, 2012 22.22

  Nino, totta! Se damaskos oli Tapettitalosta loppu, mallit tulivat eilen. Itse kanssa tykkäsin siitä. Nyt uusi suosikki on se herttuan hovi, eli ensimmäinen. Sitä ehkä tilaan…:)

 3. Tiina permalink
  marraskuu 16, 2012 11.31

  Ole vaan rohkea sen tapetin kanssa. Lukko on ehkä hieman liian varman päälle pelaamista ja lopputulos saattaa olla turhan siloiteltu. Ja ihanaa, kun se Mieskin ottaa kantaa. Kuuntele:)
  Upeaa, että flunssa on voitettu. Nyt paistaa itäisellä uudellamaalla aurinko. Pitäisi mennä ulkoilemaan, mutta liinavaatepino odottaa silitystä.

 4. marraskuu 17, 2012 18.13

  Se Herttuan hovikin on kyllä kiva, kauniit värit ja kuvio siinäkin. Tuntuu olevan liikkeellä tuota ”loppumista”, mulle kävi viime viikolla useampaan otteeseen, että joku taloon etukäteen valitsemani juttu oli lopetettu, mutta onneksi nykyään tarjontaa on kaikessa niin paljon, että aina löytyy jotain muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: