Skip to content

Uusi sohva vaatii uuden tapetin

marraskuu 9, 2012

Eikö? Päätimme nyt vihdoin hommata sen uuden sohvan kun sopiva käveli viime lauantaina Hesarin mainoksessa vastaan. Vanha sohva on minusta aika kauhea. Tai ei kai se kauhea ole, siihen vain on kyllästynyt, se on ollut meillä liian kauan. Mutta ei ole kauaa! Jee!

Uusi sohva on valkoinen ja koska se on valkoinen, se on nahkaa. Aika moderni malli tänne meille, mutta halusin nyt jotain raikasta ja ilmavaa, kun huone on pieni ja nykyisellä sohvalla niin tunkkainen. Eli tässä:

Ja Mies sitten alkoi puhumaan, että pitäisikö huone (siis kyse on tv-huoneesta, joka on Miehen maulla sisustettu, toki minun voimakkaalla hienoisella ohjauksella, hehee) uudistaa muutenkin. No, minua ei tarvitse kahteen kertaan innostaa, jos kyse on sisustuksesta. Selasin Tapettitalon mallistot taas läpi, ja jotenkin silmäni osuivat useaankin vihreään tapettiin. Mieskin innostui niistä, joten mallipalat on nyt tilattu näistä:

Mitäs tuumaatte? Aika erikoisia, mutta uskon että toimii muuten valkoisten pintojen kanssa. Ja ei, flunssa ei ole helpottanut… Mutta huomenna olen jo terve, tai ainakin terveempi.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. Koivulan tyttö permalink
  marraskuu 9, 2012 23.15

  Hieno sohva! Tuo ensimmäinen tapetti on mielestäni jotenkin tosi elegantti ja myös miesten maailmaan sopiva. Mätsäis varmaan hienosti tummien tasojen ja se teidän pöytälampun kanssa. Mutta hyviä valintoja nuo muutkin vaihtoehdot! Vaikeinta tapeteissa on kuitenkin se, miltä se sitten isona pintana näyttää – ja sen kun sitten näkee vasta kun maito on jo maassa 🙂 toivottavasti flunssa pian hellittää 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  marraskuu 11, 2012 17.10

  Kiitos Koivulan tyttö! Tapetit on aina niin hankalia just ton takia… Mutta katsotaan löytyykö se oikea noista vai mennäänkö jollain rauhallisemmalla sitte kuitenkin. Mutta jotain erilaista tekis mieli, kun meillä on täällä niin harmoonista;D:

 3. marraskuu 12, 2012 11.24

  Noista vaihtoehdoista minäkin ihastuin tuohon ensimmäiseen…

 4. Tiina permalink
  marraskuu 12, 2012 15.30

  Selkeän ja raikkaan valkoisen sohvan kanssa voi sitten hullutella tapeteila oikein sydämen kyllyydestä. Ihania ovat Herttuan hovi ja Damaskos.
  Hienoa, että heppahulluus alkaa jo pienestä pitäen.

 5. Kirsikka permalink*
  marraskuu 14, 2012 21.37

  Sannukka, oon kans ite ruennu tykkäämään siitä:). Mutta saa nähdä, päätyykö seinälle lopulta mikään noista:).

 6. Kirsikka permalink*
  marraskuu 14, 2012 21.38

  Tiina, samoilla linjoilla, valkoisen kanssa voi rohkeasti ottaa vaikka mitä. Mutta katsotaan nyt riittääkö rohkeus;D. Tyttö on aivan heppahullu…:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: