Skip to content

Mustavalkoiset valokuvataulut

syyskuu 1, 2012

Jaa jaa, mitenköhän käy meidän illallisen, kun ulkona tulee vettä oikein kunnolla… Loimulohta nimittäin oli tarkoitus laittaa vieraalle. Mutta eipä tuonne ulos huvita lähteä tulen tekoon ihan just nyt. Muutenkin on tullut viime päivät oltua sisällä, kun meillä on pieni ensimmäistä kertaa kipeänä, kuumetta ja korvatulehdus. Aika hyvin, yli vuosi ja 2 kk meni, ennen kuin Tyttö sairastui ensimmäisen kerran. Tarkoitus oli lähteä myös geokätköilemään nyt viikonloppuna, mutta nyt ollaan visusti kotona.

Mustavalkoinen sisustus on kovasti muotia, ja paljon on blogeissakin upeita mustavalkoisia sisustuksia. Tykkään niistä kovasti. Itse en ole tänne meille sitä laittanut tai halunnutkaan, ei ehkä istu niin tyyliini, mutta nyt tein poikkeuksen. Mustavalkoiset kuvani jotenkin huusivat mustia kehyksiä. Ja sellaiset ne sitten saivat.

Teetin muutamista valokuvistani mustavalkoisia kuvia tauluja varten.

Taulut sijoitin lasikuistille, joka on toistaseksi ollut aika lailla ilman mitään. Kaipasin sinne jotain, ja se jotain on nyt nämä taulut. Ainakin toistaiseksi.

Korituolit ovat seikkailleet ympäri talon huoneesta toiseen, mutta nyt ne on palautettu siihen huoneeseen, mihin ne alunperin ostinkin. Tosin ostin ne silloin pöydän päihin, joissa ne eivät nyt selvästikään ole.

Tuo pikkupöytä on ostokseni Huutonetistä aikaa sitten, en vain ole saanut aikaiseksi maalata sitä. Maalaan sen kermanvaaleaksi, kunhan ehdin.

Tässä on mukava joskus istuskella illallisen päätteeksi ja vaikka ottaa lasi viiniä. Joskus siis ehkä. Aika harvoin tässä elämäntilanteessa. Mutta ajatus on ainakin ihana.

Nyt lähden katsomaan, josko se sade olisi lakannut. Pieni prinsessakin tuolta heräsi, kuume vaikuttaa laskeneen. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: