Skip to content

Kiviterassi on valmis

heinäkuu 31, 2012

Mies huhki kiviterassin väkisin valmiiksi ennen mökkireissuamme, jotta pääsisi nyt loman lopuksi heti kesäkeittiön kimppuun. Siinä onkin runko jo valmiina ja tänään maalasimme sen ensimmäisen kerran. Sen jälkeen toinen maalaus ja sitten onkin vuorossa lasien kiinnitys. Eli kyllä se rapujuhliksi valmistuu.

Kiviterassi on muuten valmis, mutta minulla on vielä kivien pesu painepesurilla kesken. Silti on tässä tullut jo vietettyä kolme ihanaa kesäpäivää ammeessa loiskien. Tai no, en minä siinä ammeessa ole loiskinut, mutta vahtinut sitä touhua.

Loimulohipaikka (avotulikehä) on muuraamatta, mutta muuten on kaikki kivet paikoillaan.

Ja kuten kuvasta näkyy, myös nurmikko on ilmestynyt jostain. Se on jo leikattukin kertaalleen.

Nyt on ollut niin upeita päiviä, että olemme touhunneet pihalla aamusta iltaan. Sisällä käväistään vain, jos on pakko. Ja sotku on sen mukainen, että kukaan ei ehdi eikä jaksa välittää sisätiloista. Mökkireissun kamat sain juuri hetki sitten purettua, mutta muuten on kaikki vähän oman onnensa nojassa. Ehkä sitten seuraavana sadepäivänä… Tosin nuo ikkunat on pakko pestä vielä loman aikana, enää ei melkein näe ulos, niin ovat pölyssä. No, onhan tässä vähän rakennettukin, että sallittakoon se. Mutta eivät pölyty enää kauaa, sillä loma loppuu pian ja ikkunat saavat sitä ennen kyytiä.

 

 

 

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. Tiina permalink
  elokuu 1, 2012 11.43

  Kiviterassi näyttää hyvälle. Nyt voi jo hyvin nähdä miltä valmis kesäkeittiökin tulee näyttämään. Loistava ajatus tuo avotulipaikka. Nyt ainakin täällä päin Itäistä Uusimaata sataa niin, että painepesuria ei tarvita. Kurjaa on tuo mullan roiskuminen talon seinille, kun meillä ei nurmikko vielä kasva joka paikassa, vaikka vanha tila on kyseessä.

 2. elokuu 1, 2012 12.06

  Hei ihanalta taas näyttää. Kyllä te vaan saatte valmiiksi kaikenlaista. Ja tuo mökin laiturikin oli aivan ihana!

 3. Kirsikka permalink*
  elokuu 2, 2012 21.18

  Kiitos Tiina! No joo, tänä kesänä on sateita riittänyt:). Kunnon rankkasade kyllä sotkee paikat, meilläkin muta lentää. Saa niitäkin sitten siivoilla, jahka kerkeää… Sain muuten idean tuohon avotulipaikkaan Huvila&Huussista, että kandee sitä telkkaria joskus kattella;).

 4. Kirsikka permalink*
  elokuu 2, 2012 21.19

  Mansardikaton alla, kiitos blogiystäväiseni:). Ja kyllähän sitä tapahtuu teilläkin:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: