Skip to content

Kallionkolot

heinäkuu 28, 2012

Etupihallamme on mahtava kallio. Kun perennat olivat puoleen hintaan, ajattelin kokeilla kivikkokasvia kallionkoloihin. Nyt siellä siis kasvaa kuusi tarhalaukkaneilikkaa. Kivoja ovat ja edelleen hengissä, joten kaiketi ne siellä sitten menestyvät, kalliolla. Vaikka uskomattomalta se kuulostaa.

Kallio jää autotallin ja talon väliin ja taakse.

Ja nyt sen koloissa kukkii.

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. heinäkuu 29, 2012 10.14

  Meillä taas on juuri päinvastainen projekti menossa, kuoritaan kallioilta kaikki pois. Niillä kasvaa kaikkea mahdollista kivikkokasvia ja heinää, mutta minusta nämä meidän pihan kalliot ovat kauniimmat ilman noita heiniä ja kasveja. Yhdelle kalliolle jää sellaista valkoista kukkaa kasvamaan, niitä en raaski repiä irti. Nuo teidän valkoiset ovat kauniita, niitä voisin harkita minäkin noiden omieni lisäksi.

 2. Tiina permalink
  heinäkuu 30, 2012 18.33

  Somilta nuo tarhalaukkaneilikat näyttivät. Ja todella hienoa, jos ovat selvinneet näistä rankkasaderyöpyistä ja tuulen puuskista. Ovatko muut istutukset kestäneet hyvin?
  Minun kalliollani kasvaa mehikasveja, jäkälää ja sammalta sekä heinää, joka valtaa alaa ja peittää niin helposti kaiken kauniin alleen.

 3. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 30, 2012 21.19

  Saska, puhdas kallio onkin ihana! Itsekin tekisin ehkä niin, jos voisin. Mutta tuosta kalliosta vain osa on meidän tontilla, joten näyttäisi hölmöltä, kun vain osa on ”kaluttu”. Mutta sen olisin kanssa tehnyt, jos ois kokonaan meidän. Ehkä naapurilta vois saada luvan sen kaluamiseen… 😀

 4. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 30, 2012 21.21

  Kiitos Tiina! Ihme kyllä, kaikki istutukset ovat kunnossa. Hiukan pelkäsin, kun mökiltä ajelimme kotiin, että millainen näky täällä tulee vastaan… Mutta ei ollut muuta kuin kauhea viidakko nurmikon tilalla;D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: