Skip to content

Hotellet

heinäkuu 24, 2012

Palaampa vielä siihen Gotlannin matkaamme sisustusnäkökulmasta. Hotelli, jossa asuimme, oli kaunein hotelli, missä olen asunut. Muuten hotellin palvelutaso ei ole suosittelun arvoinen, mutta sisustus oli ihana. Industrial-henkinen ja samalla maalaisromanttinen. Eli hyvin pelkistetty, mutta samalla karun kaunis.

Industrial-tunnelmaa ravintolahuoneesta. Valitettavasti ravintola ei enää ollut toiminnassa, eli hotellista ei saanut ruokaa, vaikka netissä näin kyllä luvataan…

Aamupala metallipöydällä oli kauempaa kutsuvan näköinen, lähempää tarkasteltuna ei.

Hotellihuone oli aivan fantastinen. Kuten sanottu, kaunein hotellihuone, missä olen ollut. Tai eniten minun tyyliseni. Lattialla oli juuttimatto kokolattiamattona ja kalusteet maalaisromanttisia, väritys hillitty ja pelkistetty. Kaikki yksityiskohdat toisiinsa sopivia ja harkittuja. Yleensähän hotellihuoneet ovat niin ylikoristeltuja ja runsaita ja kauhean värisiä ja värikylläisiä. Yäk.

Huoneen väritys oli jotenkin niin upea. Mikähän tuo väri olisi, liitu? Ja katossa ihanat parrut.

Huone oli todella iso, siinä oli itse asiassa kaksi huonetta, lapselle oma huone ja meille oma. Ja todella iso kylppäri. Meidän makuusopestamme oli käynti isolle parvekkeelle.

Ulkoapäin hotelli ei ollut niin kaunis, vaikka erikoinen kyllä. Hotelli on rakennettu vanhaan makasiiniin. Puitteet ovat upeat, mutta valitettavasti yritys on loppunut kesken.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: