Skip to content

Uusia kuvakulmia

heinäkuu 18, 2012

Hahaa, no eipä kestänyt kauaa lupaukseni jättää istutukset tältä kesältä tähän. Lähdin puutarhakauppaan melkein siltä istumalta, kun sen jutun kirjoitin. Mutta nyt alkaa olla istutukset tässä ihan oikeasti. Kävin myös eilen viemässä uuden kirppissatsin, eli rahankeruu ensi kesän istutuksiin on alkanut.

Pakko on soimia myös tätä ilmaa. Mikä kesä tälläinen on? Sataa, sataa ja sataa ja aamulla Miehellä hengitys huurusi ulkona. Ihan kuin syksy olisi, ai että ottaa päähän.

Kiersin talon kamerani kanssa ja otin kuvia paikoista, joista ennen ei ole juurikaan kuvia otettu. Kuvia näistä kulmista ei ole lähinnä siksi, että kyseisiin paikkoihin ei ole rakennusaikana päässyt, edessä on ollut milloin maata ja milloin puuta. Eli tältä tämä tonttimme näyttää reunoilta käsin.

Talon komea sisäänkäynti jää valitettavasti vähän piiloon, kun se ei näy esimerkiksi parkkipaikalle. Siksi päätin, että pergola tehdäänkin takapihan sijaan juuri tähän, mistä kuvan otin. Siinä voi sitten juoda aamukaffet aamuauringossa ja katsella rakasta taloa.

Sitten olisi vuorossa vastakkainen puoli. Vasemmalla näkyy autotallin kulmaa ja oikealla tuleva kesäkeittiö. Edessä ovat nuo hedelmäpuuni.

Tässä vielä takapiha ja talo parkkipaikalta katsottuna. Savu kuistilla nousee juuri sytytetystä grillistä, eli mitään vakavampaa paloa siellä ei ole.

Kuvat ovat parin päivän takaa ja ruoho näyttää näissä vielä kovin aneemiselta. Katselin juuri ulos ja siellähän on itse asiassa jo todella vihreää. Että parempaan suuntaan koko ajan.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. heinäkuu 18, 2012 13.05

  Erittäin lupaava alku. 🙂 Kyllä sadekesä on tehnyt hyvää uusille istutuksille. Meilläkin kukat kauniita nuppuja täynnä. ❤

 2. Elssu permalink
  heinäkuu 18, 2012 17.27

  Hei Kirsikka. Olemme miettineet talomme uusia pääoven portaita ja terassia. Mitä mieltä olet, jätättekö kestopuulaudat omansa värisiksi vai sävytättekö? Itse mietin, että pitäisikö sävyttää sokkelin sävyyn (harmaaseen) vai jättää tuolla tavalla niin kuin teillä nyt? Hyvältä näyttää pihanne ja talonne, niin valmiin näköistä!

 3. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 19, 2012 19.45

  Kaisa, meillä lähinnä mietitään, vaihdetaanko nurmikon tilalle riisiviljelmä:). No ei, kyllä kasvit tykkää, mutta minä en:).

 4. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 19, 2012 19.49

  Elssu, aa, hyvä kun muistutit! On pitänyt tuosta kirjoittaakin. Siis kyllä käsitellään, en tykkää oikein tosta vihertävästä kestopuusta. Terassin vedimme jo harmaaksi (öljy siis) ja näyttää niin hyvältä, että laitamme kaikki. Sävy on kelo ja siitä tulee aika lailla kelon näköinen. Ensin pelästyin, kun oli aivan äklön harmaa, mutta noin viikon päästä alkoi jo näyttää tosi hyvälle, eli kun imeytyi, niin väri haalistui kauniiksi. Laitan siitä kuvia, niin näet.

 5. Elssu permalink
  heinäkuu 20, 2012 8.44

  Ai, tosi kiva saada ensin nähdä miltä teidän terassin väri sitten näyttää! Kelo saattaisi meidänkin harmaaseen sokkeliin sopia ja kun on lisäksi muutama kelopenkkikin tontilla + terassilla.

 6. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 20, 2012 19.55

  Elssu, no sopis varmaan. Laitan kuvia pian!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: