Skip to content

Kasvitaulu

kesäkuu 3, 2012

Ystäväni vinkkasi koulun ”vintin tyhjennys”-huutokaupasta vanhalla kotipaikkakunnallani. En itse päässyt paikalle, mutta tunnollinen bulvaanini jaksoi urheasti kolmituntisen huutokaupan ja sain kuin sainkin vihdoin ikioman kasvitaulun. Ja itse asiassa kaksi! Toinen tulee kodinhoitohuoneeseen ja tämä toinen löysi paikkansa keittiön unelmointinurkkauksesta.

Huutokaupassa olisi ollut kuulemma kaikkea muutakin minua todennäköisesti kiinnostavaa, mutta ei voi minkään, kun en päässyt paikalle. Säästyipähän rahaa. Ja eikö tätä roinaa täällä jo ole tarpeeksi… (Ei!!!)

Kasvitaulu on ollut haaveena jo pitkään, että kiitosta vaan vielä sekä vinkkaajalle että bulvaanille!

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. kesäkuu 3, 2012 14.40

  Ihana kasvitaulu, tykkään – ja tosi hyvin se sopiikin paikallensa! 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  kesäkuu 3, 2012 20.09

  Mari, kiitti! Ja on se jotenkin niin makee, siitä on tosissaan aikoinaan opetettu tuota kukkaa yhdelle jos toisellekin lapselle:).

 3. kesäkuu 7, 2012 16.04

  Tosi kiva. Mulla oli kans kaksi vanhaa opetustaulua, mutta ne tuhoutui muutossa 😦 Harmittaa! Mä taasen tahtosin kauheasti vanhan pulpetin. Mutta kohtuu hintasta ja kuntosta ei oo nurkilta löytynyt.

 4. kesäkuu 7, 2012 16.06

  Ja nyt vasta hoksasin, että oppi oli mennyt perille ja oikea kasvi ketättyä 😉 ja vielä piti sanoa, että tykkään kun pohja on musta. Antaa kivasti särmää.

 5. Kirsikka permalink*
  kesäkuu 9, 2012 11.41

  Heidi, voi sääli niitä tauluja… Rähmä. Vanhat pulpetit on niin hienoja! Siellä huutokaupassa ois niitäkin ollu. Ostin ite sellasen samaiselta opettajaystävältäni, joka vinkkasi siitä huutokaupasta, hän kun ei aikonu ottaa sitä ite käyttöön. Se pitäis vaan maalata tonne lapsukaisen huoneeseen, ei oo ehtiny. Ja eipä sillä ihan vielä käyttöä oiskaan:D. Niitä pulpetteja on tosiaan hankala saada, kun huutokaupat kouluilla on niin paikallisia. Ja sit pitää tietää, että sellanen on… Mulla kävi niin hyvä tuuri:).

 6. Kirsikka permalink*
  kesäkuu 9, 2012 11.42

  Heidi, hahaa, hyvä kun huomasit;D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: