Skip to content

Musta Mies

Touko 20, 2012

Mieheni on tänään ehkä mustempi kuin koskaan. Ja syykin selviää kuvista: mullan levitys on alkanut. Tai itse asiassa se ei ole vain alkanut, vaan se on jo melkein levitetty. Ja onhan tuolla tapahtunut aika lailla muutakin.

Etupiha on jossain määrin valmis. Tai ei nyt valmisvalmis, mutta siinä pisteessä, mihin se oli tarkoituskin tässä vaiheessa saada. Eli nurmikko kylvetään seuraavaksi tälle puolelle noille multa-alueille.

Takapihalla on myös tapahtunut. Aiemmassa postauksessa näkyvät kesäkeittiön perustukset ovat jo maan alla ja päällä on soraa sekä kivituhkakerros. Ja multaakin alkaa olla jo ympärillä.

Kesäkeittiö tulee lasista, kuten aiemmin kirjoitin. Ensimmäinen kerros muurattiin harkosta, jotta lasin puukarmit (minähän halusin tietenkin puisen) eivät loju maassa ja näin ollen kestävät paremmin. Tuo korkea seinä on se, jolle tulevat keittiönkaapit. Miksi se on muurattu, en tiedä… Tai en osaa selittää, Mies tietää ja se riittää minulle.

Ja kuten tuossa ehdin jo kehua, multaakin on levitetty aika hyvin jo tänne takapihallekin. Olisi levitetty enemmänkin, jos maa olisi kestänyt. Mutta sen täytyy antaa kuivua vielä päivä, pari.

Että tuolla ulkona alkaa jo näyttää hyvältä. Ensimmäistä kertaa voisi sanoa näin. Tuntuu hyvältä.

Siitä se lähtee taas uusi viikko käyntiin. Kiirettä on tiedossa oikein urakalla, joten saas nähdä, koska seuraavan kerran kuullaan. Tomeraa viikkoa!

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. Mies permalink*
  Touko 20, 2012 22.38

  Ei se väri mullasta johdu, vaan oon ruskettunut =D

 2. Touko 22, 2012 18.56

  En voi kun nostaa hattua ja ihmetellä että mistä ihmeestä vedätte tuon loputtoman tarmon ja energian että saatte hommat noin sutjakkaasti tehtyä?? Jos sitä jaetaan jossain niin mä tilaan kanssa.
  Hienoa ja onnittelut!

  nim.merk.kateellinen 🙂

 3. Kirsikka permalink*
  Touko 27, 2012 20.35

  Mies, hahaa, miksi sitten väri palautui normaaliksi saunan jälkeen;D?

 4. Kirsikka permalink*
  Touko 27, 2012 20.38

  Mansardikaton alla, kiitos blogiystäväiseni:D. Sukulaismies tuossa juuri totesi, että taidatte olla niitä, jotka eivät osaa olla hetkeäkään tekemättä mitään. Hänkin kuulemma ennen ollut, mutta nyt (melkein 70 v) kuulemma jo jaksaa olla paikallaankin:). Sitä odotellessa:D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: