Skip to content

Kesäkeittiön perustukset

Touko 18, 2012

Pihahommat etenevät ihan mukavalla tahdilla, sillä olihan tuossa tuo torstainen pyhä ja Mies piti myös tämän perjantain vapaata töistä. Ja viikonloppu on vielä hyvää pihatyöaikaa.

Nämä kesäkeittiön perustukset muurattiin itse asiassa jo viime lauantaina, mutta en ole ehtinyt laittaa kuvaa tänne. Kas tässä.

Mies muurasi perustukset perustusharkoilla. Sopii hyvin tällaiseen pieneen tilaan.

Tällä hetkellä perustukset on jo täytetty ja koko kiveyksen pohja oikeassa korossaan, täryytetty ja vuorattu kivituhkalla. Eli se on enää kiviä vailla. Nekin on jo tilattu, tulevat kaiketi vielä toukokuun aikana.

Kiveykselle tulee kesäkeittiö (jonka perustukset kuvassa), pergola, loimulohipaikka sekä vapaata tilaa. Kesäkeittiö tulee lasista, eli siitä tulee oikein kunnon lasikuutio. Myös katto tulee lasista (ja epäilijät: kyllä, katonkin voi tehdä lasista). Idean lasisiin seiniin ja kattoon sain ystävältäni. Heidän talossaan on tälläinen ”lasikuutio”, joskin siellä se toimii saunan vilvoittelutilana, eli se on rakennettu taloon kiinni. Katto on lasia myös heillä. Isäni nimittäin heti epäili, että eihän lasikatto kestä, mutta todistetusti kestää. Ystäväni kuutio on tunnelmaltaan aivan ihana ja halusin tietenkin heti samanlaisen. Ja tuolla se on kovaa kyytiä tulossa.

Myös etupihalla on tapahtunut kovasti ja onpa siellä ensimmäiset mullatkin jo levitetty. Kuvailen vaiheita viikonloppuna. Hiiohoi, jospa tuo lapsi tuosta nukahtaisi, niin ehtisi nauttia muutaman minuutin omasta ajasta…

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. Paivi permalink
    Touko 18, 2012 23.24

    Meilla on myös lasikuutio pihassa(siis seinassa kiinni) ja se on meilla kaytossa lapi talven eri tavoin. syksyn kylmetessa on aivan ihanaa tuijotella tahtitaivasta omassa pikku iglussa lamminta juoden ja lampimien peittojen keskella =) Raglette tai fondyy maistuu viela paremmalle kylmassa kuutiossa tahtia katsellen =)

  2. Kirsikka permalink*
    Touko 19, 2012 17.14

    Päivi, kuulostaa juurikin ihanalta! Tuollaista meilläkin on siis odotettavissa;).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: