Skip to content

Meillä on portaat!

huhtikuu 23, 2012

Hyvästi kaikkien itse taloaan rakentavien ihmepelastajat eli kuormalavat, tervetuloa oikeat portaat! Ei se ollut lopulta kuin yhden sunnuntain puhde, mutta sitä aikaa ei vain syksyllä ennen lumien tuloa ollut. Autotalli ja vauva ja… No, tiedätte. Mutta nyt ne on siinä, jee!

Oikeat portaat, aah ihananuutta! Oli niin kiva aamulla sipsutella siitä korkokengillään töihin.

Mies meinasi, ettei niitä saisi vielä kuvata blogiin, kun ovat ihan kesken. Mutta tämä on niin suuri ilouutinen, että kuvasin kiellosta huolimatta. Laitetaan sitten myöhemmin hienot kuvat, kun on kaiteet ja kaikki. Mutta meillä on portaat! Jei!

Kuinkas monella teistä on ollut kuormalavaportaat tai muut vastaavat viritykset? Meidän ainakin suurin piirtein kaikilla rakentaneilla tutuilla on ollut ja tuossa naapurissakin on…

Ja muuten, huomasin, että kai se kesä sieltä kuitenkin tulee. Vaikka luulin jo, että on peruuttanut tulonsa tältä vuodelta. Mutta lumet ovat lähteneet, vihdoin. Etupihalla on vielä ihan hyvin lunta, sinne kun paistaa vain aamuaurinko. Mutta takapiha on jo lumeton. Ja ehkä huomaatte, että sinne on tullut myös lisää maata. Saimme reilut kymmenen kuormaa ja alkaa piha olla suht koht korossaan. Että pian saa tilailla multaa. Jes!

Laiskuuden huippu kuvata piha ikkunan läpi... No ei, Mies oli kaupassa, enkä jaksanut pukea lasta yhden kuvan takia. Mutta lumeton on!

Joko teillä ovat lumet tiessään?

Mainokset
10 kommenttia leave one →
 1. Koivulan tyttö permalink
  huhtikuu 23, 2012 22.46

  Ei vitsi hei! Meillekin nimittäin tuli portaat! Aikaisemmin portaiden virkaa toimittaneet lavat odottavat nyt pihalla hävitystä. Hämmästelin itsekin tänään pihalla, että onko joku käynyt täällä haravoimassa tai jotain..sitten tajusin että lumet tosiaan ovat sulaneet, ihan kaikki! Whippiiii!

 2. huhtikuu 24, 2012 15.06

  Voi onnelliset, teillä on jo lumeton piha…! Meillä täällä on vielä metriset hanget…ihan masentaa, kun katsoin eilen tasan vuoden takaisia kuvia – miten oli meidänkin korkeuksilla vain hippunen lunta enää pihalla ja pääsi haravoimaan, toista on nyt. 😦
  No, onneksi meilläkin on nyt (sentään) etupihan kukkapenkki täysin lumeton ja tulppaania pukkaa ilmoille!

  Oikeat portaat on kyllä Ilo! 🙂

 3. huhtikuu 24, 2012 19.47

  Täällä ilmoittautuu yksi, joilla ei ole käytetty lavoja portaina 😀 Meidän khh:n ja takapihan ovelta on terassi valettu ja etuovelle ei vaan olla mitään viritelmiä tehty, joten ainakin yksi rakentaja löytyy 😀

  Teidän portaat tulevat näyttämään upeilta! Odotan sitä hetkeä, että meilläkin olisi sitten joskus portaat ja kaiteet oikein kotiovelle asti, noh sitten joskus.. 🙂

 4. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 24, 2012 20.28

  Koivulan tyttö, onnittelut portaista:)! Niitä kun on 1,5 v odottanut, niin kyllä tuntuu mukavalta tepastella niillä;)

 5. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 24, 2012 20.34

  Mari, kyllä ne pian sulaa teilläkin! Itse kanssa kateellisena ihailin pihoja Varsinais-Suomessa, oltiin siellä viikonloppuna nimittäin, kun ei lunta missään ja tosi keväisen näköistä. Onneks alkaa kevät näkyä täälläkin:). Ja pian se on kesä joka puolella, jihuu!

 6. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 24, 2012 20.35

  Onnenhippuja, katos, joku jolla on heti portaat järjestyksessä:D. Vau;). Tsemppiä loppurutistukseen!

 7. elina permalink
  huhtikuu 25, 2012 9.56

  Ei oo lunta ei. Sensijaan on sellanenki kauhistus tuo piha.. Kato kaivettu vähä sieltä ja täältä.. syksyllä kaadettiin takapihalta ne omppupuut jne.. ”koko” piha siis ihan rapakolla ja tuntuu ettei nurmikkoa tuu uudestaan varmaan koskaan. Hohhoijaa!! Vaan, mun työmaa on täällä sisällä pääosin tällähetkellä, joten antaa rapakon olla vaikka ärsyttääkin ihan sikana!! (melkeen ois paree ku antais verhojen olla kii, niin ei kaikkia näkisi) Niin ja vauva kiittää postista. Ihana!! =)

 8. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 25, 2012 20.10

  Elina, no joo, sulla sitä työmaata nyt riittää sisällä hetkeks:). Mutta on teillä sentään se piha jonkinmoises kuosis, kun meillä ei oo pihaa ollenkaan:). Pelkkä mutavellikasa:D. Haleja sinne, äläkä kattele sinne pihalle:).

 9. huhtikuu 25, 2012 21.25

  Hienoahienoa! Meillä rakennettiin ennen muuttotarkastusta hienot väliaikaisportaat ja ne on palvelleet mainiosti (ja palvelee varmasti vielä ensi kesään), mutta saataisipa takapihalle myös ne portaat ja alaterassi. Siinä missä muut haaveksii kukkien istutuksista ja pihan laitosta kasvien kautta niin minä haluaisin sen terassin ja terassilta portaat.

 10. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 29, 2012 22.12

  Mansardikaton alla, no teraasi on kyllä TÄRKEÄ! Kun kesä tulee, niin se on the juttu:). Avattiin just tänään grillikausi omallamme:D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: