Skip to content

Vanhat hääkuvat

huhtikuu 6, 2012

Olen kerännyt liudan erilaisia valkoisia kehyksiä vanhoja hääkuvia varten. Kuvissa on omat vanhempamme sekä heidän vanhempiensa hääkuvat, onpa mukana vielä Miehen isomumminkin hääkuva. Teetimme myös oman hääkuvamme mustavalkoisena, niin sopii joukkoon.  Olen nyt vihdoin saanut aseteltua ne seinälle.

Kuvat olivat minulla jo vanhassa kodissa, mutta täällä ne ovat odottaneet seinälle pääsyä jo pitkään. En vaan yksinkertaisesti osannut päättää, mihin huoneeseen ne laitan. Ensin ajattelin laittaa ne eteiseen, sitten päätinkin ripustaa ne kirjastoon. Sitten keksin, että lasikuisti on oikea paikka, kunnes päätin laittaa ne makuuhuoneeseen. Mutta senkin päätöksen pyörsin ja nyt ne ovat salissa, takan vieressä. Olipas vaikea päätös…

Eipä ole ennen ollut näin vaikea päättää, mihin taulut ripustan.

Käly perheineen oli kylässä ja leivoimme lasten kanssa ihania pääsiäispipareita. Nam. Nyt on jotenkin aivan naatti, vaikkei päivä mitenkään normaalia rankempi ollut. Onneksi on talviloma ensi viikolla ja kivaa tiedossa. Vaikka lepäämistä on turha odottaa, meillä ei aamuisin nukuta yli seitsemään, eikä muutenkaan pysty rentoutumaan, Tyttö kun on ehkä maailman vilkkain lapsi… Mutta onhan loma aina loma. Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. huhtikuu 6, 2012 20.14

  Tämä on kyllä aivan ihana idea! Ja paikkakin on varmasti nyt paras. Ihanaa pääsiäisen aikaa teille!

 2. huhtikuu 8, 2012 17.20

  Meillä on ollut tuo valokuvien ripustusrojekti kanssa vireillä jo ties kuinka kauan. Ei kuitenkaan hääkuvia, vaan lapsia ja ehkä vähän tärkeitä aikuisiakin pitäisi saada olohuoneen seinälle..mutta oikeiden kuvien valitseminen on jotenkin niin vaikeaa. Onneksi paikka on jo selvillä 🙂 – ehkä. sillä mies halusi ne portaikkoon….

  makoista pääsiäistä!

 3. Nuori Emäntä permalink
  huhtikuu 10, 2012 11.56

  Tuo on kyllä kiva idea! 🙂 Vanhoissa valokuvissa on jotain ihan ainutlaatuista tunnelmaa.

 4. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 14, 2012 18.31

  Moi Heidi! En oo heittäny sua pihalle:). Tää WP laittaa kaikki uudet automaattisesti tarkistukseen ja näköjään oot kirjoittanu ton nimen aiemmista poiketen viivalla, niin katsoi uudeksi:D. Oltiin viikko lomalla (aah,a urinkoinen Nizza!), joten en oo käyny täällä. Mutta nyt taas kotona ja kone nokan edessä 😀

 5. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 14, 2012 18.36

  Mansardikaton alla, no homma on mun näkökulmasta jo tosi pitkällä, kun on paikka jo valmiina:). Kuvien valitseminen on kyllä välillä työlästä, kun digikameralla tulee helposti napsittua niin valtavasti kuvia… Sitte niitä on yhtäkkiä useampi sata ja rupea niitä sitte selaamaan ja valkkaamaan… Tiedän niin hyvin!

 6. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 14, 2012 18.37

  Nuori Emäntä, niin on:). Pahville painetut ja vähän jo kulmistaan kuluneet, niissä on tunnelmaa:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: