Skip to content

Talvisia ulkokuvia

tammikuu 19, 2012

Lumi on maassa, on niin kaunista. Nappasin pokkarin jokapäiväiselle lenkille mukaan, kun oli jotenkin niin idyllisen näköistä. Viime talvena talo oli vielä maalaamatta, että näitä lumikuvia ei ole punaisesta talosta aiemmin ollutkaan.

Kyllä talvessa on hyvätkin puolensa (vaikka Mies aamulla jäikin lumeen kiinni ja sitä autoa sieltä mönkijällä aikamme ähräsimme).

Parilatoakaan ei vielä vuoden takaisissa talvikuvissa ollut.

Lenkkipolun varrelta otettu kuva, Villa Ainala siintää siellä mäen päällä.

Meillä alkaakin viikonloppu jo huomisesta, kun kurvaamme kummitytön synttäreille. Ja sunnuntaina sitten onkin jännä päivä. Onko teillä jotain vaalipäivä- tai äänestysperinteitä? Meillä on ainakin se, että pyrimme aina äänestämään itse vaalipäivänä. Ja illalla on superjännät vaalivalvojaiset, eli tapitamme nenä kiinni telkkarissa. Isäni kanssa teemme aina veikkauksen voittajista ja järjestyksistä jne., ja se kisa on verinen, voin sanoa. Tuloksia tarkistetaan ja arvotetaan moneen kertaan…

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. heli permalink
  tammikuu 19, 2012 18.05

  Hei, Kirsikka, pitkästä aikaa!

  Ihania kuvia lumisista maisemista ja talostanne! Asutte todella idyllin keskellä!
  Teidän saunakuvat on tallennettu myöhempää käyttöä varten (mulla on kansio Villa Ainala täällä koneessani!) + melkein kaikki muutkin postisi on tallennettu. Miehelle on sitten kiva näyttää kaikkea sopivaa vinkkiä, kun remontti vanhassa talossamme jatkuu.

  Meillä on äänestetty ennakkoon ja sunnuntaina katsotaan, miten kävi!

  Olen ilmeisesti sinua paljon vanhempi, mutta on ihana seurata teidän nuorten puuhia ja innostusta kodin rakentamiseen ja sisustamiseen. Ja kun oikein laskeskelin, niin teidän prinsessanne taisi syntyä aika lähellä oman esikoispoikani syntymää – 25.6. oli poikamme syntymäpäivä, hän täyttää seuraavaksi 26 v!

  Mukavaa talven jatkoa sinulle ja perheellesi, täällä Länsi-Suomessakin on mukavasti lunta.

 2. Pauliina permalink
  tammikuu 23, 2012 10.26

  Tammikuun talvi-idylliä parhaimmillaan! Asutte todella kauniilla paikalla, johon talonne istuu kuin olisi ollut siinä aina! Olen aina asunut itse kaupungissa ja vierastanut maalle muuttoa, mutta noiden kuvien (ja koko blogisi) perusteella teille voisin kyllä muuttaa. 🙂

 3. Kirsikka permalink*
  tammikuu 23, 2012 20.48

  Heippa Heli! Ihanaa, jos mun sisustuksista saat noin paljon inspiraatiota, lämmittää sydäntä:). Kai meillä hieman sitten on ikäeroa, jos esikoisesi on 26 v, vaikken ihan ”teini” enää olekaan:). Onneksi kuitenkin vielä lähempänä kolmeakymmentä kuin neljääkymmentä:).

  Vaalit oli kyllä tosi jännät. Meitä oli lopulta 11 veikkaamassa tulosta (meillä oli oikein säännöt ja kaikki) ja se teki hommasta vielä hauskempaa. Tultiin muuten Miehen kanssa toiseksi siinä kisassa:). Kakkoskierroksesta tuleekin sitten vielä jännempi.

 4. Kirsikka permalink*
  tammikuu 23, 2012 20.52

  Pauliina, no sitten ajattelet niinku mä:). Olin kanssa ennen todella vannoutunut kaupunkiasuja, mutta sitten sitä vaan hurahti. Vaikka on täällä huonojakin puolia. Näistä puolistahan sais kanssa ihan hauskan postauksen.

 5. tammikuu 25, 2012 14.18

  Ihania otoksia! Pihapiiri näyttää niin valmiilta lumipeitteessä, vaikka ette tainneet vielä ehtiäkään pihan kimppuun viime kesänä. Hauska perinne tuo vaalivedonlyönti 😀 Meillä kyllä aina seurataan vaalivalvojaisia tarkasti ja pientä kilpailuhenkeä on ilmassa myös, kun miehen kanssa äänestetään tyypillisesti ihan eri ehdokkaita!

 6. Kirsikka permalink*
  tammikuu 25, 2012 20.02

  Hirtehinen, joo, talvella on kaunista, mutta apua, kun lumet sulaa…. arhg. Siis tosiaan aivan on mutakasa vielä tuo pihapoloinen.

  Meillä oli vaaliveikkauksessa lopulta 11 ihmistä, että kyllä meni jännäks ja hauskaa oli:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: