Skip to content

Salin uusi matto

tammikuu 15, 2012

Kun Mies oli joululomalla, kävimme vähän huonekalukaupoilla etsimässä muutamia akuutteja puuttuvia juttuja. Kirjastoon etsin kuumeisesti sellaista kaappia, johon tulee musiikkivehkeemme (kaiuttimet ovat muissa huoneissa, mutta musiikkia soitetaan keskitetysti kirjastosta) sekä tulostin. Mutta sitä oikeaa ei kerta kaikkiaan löydy, melkein vuoden päivät olen jo etsinyt. Joten jatkakaamme etsimistä.

Se, mikä löytyi, on salin matto. Salissa ei ole ollut vielä juuri tänne suunniteltua mattoa, vaan olen laittanut lattioille mitä meiltä on löytynyt vanhastaan. Mutta nyt oli maton vuoro tulla ostetuksi.

Tadaa, tässä! Takana näkyy muuten yksi niistä uusista lampuista, joita ostimme myös lomalla.

Laitoin tietysti muutenkin vähän sisustusta uusiksi joulun jäljiltä.

Kaikki pikkukuuset lensivät kaaressa pihalle, ja tilalle tuli vuoden ensimmäiset tulppaanit.

Matto on ihanan pehmeä, muttei vaikuta kuitenkaan älyttämältä liankerääjältä.

Tärkeintä on tuo isohko leikkialue, joka tuohon jäi. Siinä on kiva pienen kanssa leikkiä, aiemmin kun vastassa oli kova lattia. Se oli oikeastaan pääsyy maton hankkimiselle juuri nyt.

Tulppaanit ovat ihanan raikkaita kaiken joulukoristuksen jälkeen. Jotenkin tuntuu melkein valjulta, muttei kuitenkaan ihan.

Eniten tykkään siitä, kuinka iso matto kokoaa tuon tuoli- ja pöytäryhmän. Yksi tuolihan on kirjastossa, nostamme sen tänne, jos on tulossa useampi vieras. Näin täällä on enemmän tilaa olla ihan vain keskenämme. Ja täällä salissa vietämme selkeästi eniten aikaa perheen kesken. Että siitä tuli kuin tulikin se olohuone. Eikä sitä telkkaria tänne edes kaipaa, ihan rehellisesti.

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. tammikuu 16, 2012 9.01

  Voin kuvitella että juuri sali on teillä suosikkihuone, olisi varmasti minunkin sillä siellä on erityisen ihana tunnelma! 🙂 Matto on huikean kokoinen ja kauniisti tosiaankin kokoaa tuon ryhmän.

  Iloa talvipäiviinne!

 2. tammikuu 16, 2012 20.56

  Ihanan värinen/näköinen matto ❤ JA teidän sali on muutenkin niin ihana! Nyt huomasinkin, että onko tuo salin tapetti sellainen minkä linkitin sivuilleni yhdeksi vaihtoehdoksi? Siis missä on jotain henkilön kuvia? Näyttääpäs hyvälle 😛

 3. Kirsikka permalink*
  tammikuu 16, 2012 21.43

  Samoin Mari! Joo, tai niitä mattoja on itseasiassa kaks, mutta kun on pitkä tuo ”karva”, niin sitä rajaa ei huomaa edes livenä.

  Mies tosiaan joskus epäili, että tuleeko tuolla oltua ikinä (kun se oli sisustamatta ja laittamatta, niin ei tosiaan tullu oltua), kun ei oo telkkarikaan siinä huoneessa. Mutta nyt tosiaan tulee oltua:).

 4. Kirsikka permalink*
  tammikuu 16, 2012 21.48

  Onnenhippuja, no on, juurikin se! Toile de Jouy -tapetti, vai mikskä niitä nyt sanotaan. Siis se on tosi ihana seinässä, suosittelen:D.

 5. tammikuu 19, 2012 9.52

  Onpa ihanan pehmoisen näköinen matto. Kyllä siinä kelpaa leikkiä.

  Itse huomasin matoissa sellaisen jutun että jos huonekalut on vaaleita on maton hyvä olla tumma ja toisin päin. Meillä on vaalea sohvaryhmä ja tumma kirstu sohvapöytänä. Ja se tumma sohvapöytä kyllä jotenkin uppoaa sinne tummaan mattoon :(.

 6. Kirsikka permalink*
  tammikuu 23, 2012 20.44

  Mansardikaton alla, joo, totta. Vastaparit hyvä olla, muuten hukkuu kyllä. Meillä on kaikki aika vaaleeta, mutta kuitenkin niin, että matto hieman muita tummempi, niin huonekalut eivät huku:).

 7. Annika permalink
  maaliskuu 27, 2012 12.42

  Ihanan näköistä! Jos saa udella, mistä on tuo upea vitriini…? Suoraan kuin minun unelmistani! 🙂

 8. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 27, 2012 17.19

  Hei Annika! Ja kiitos:). Kaappi on nettikauppa on24.fi:stä. Tässä suora linkki kaappiin: http://www.on24.fi/sisustus/kaapit_lipastot_hyllyt/hyllyt_vitriinit/22803. Vetimet olen tosin vaihtanut:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: