Skip to content

Paljastuksia

syyskuu 25, 2011

Yksi lempiblogeistani, Onnenhippuja, antoi minulle ihanan tunnustuksen.

Tunnustuksen myötä tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:

1) Lempiruoka: No jos ihan yhtä ruokalajia haetaan, niin (kasvis)lasagne maistuu, etenkin punajuuri-sellainen. Kalaa syömme paljon ja äyriäiset ovat myös suurta herkkuani.

2) Lempimakeinen: Karkkia tulee syötyä aika vähän. Raskausaikana opin syömään suklaata (ja sitä menikin aika lailla), mutta nyt sekin on jäänyt. Silloin tällöin tekee mieli salmiakkia, mutta harvoin ja silloinkin vain muutama riittää. Eli mieluummin joku ihana jälkiruoka kuin karkkia.

3) Lempiluettava: Oi voi, luen ihan määrättömän paljon. Useimmin kädessä on joku hyvä dekkari, varsinkin suomalaiset iskevät (Leena Lehtolainen, Seppo Jokinen, Outi Pakkanen, Reijo Mäki, Jarkko Sipilä jne.). Luen paljon myös historiallisia romaaneja (Raija Oranen, Laila Hietamies jne.), mutta myös hömppää (Tuija Lehtinen, Nora Roberts and so on). Perinteisesti olen ahminut aina Finlandia-voittajan, lempikirjani on ehdottomasti Kjell Westön Missä kuljimme kerran. Kirjastossani on kymmeniä, ellei jopa satoja kirjoja.

4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Ompelen kaikenlaista, tosin nyt vauvan kanssa ei ole ehtinyt mitään. Olen harjoitellut myös kutomaan, tosin huonolla menestyksellä toistaiseksi (ainoastaan kaulaliina = suoraa pötköä onnistuu). Virkkaus on seuraavana harjoitusohjemassa. Näistä siis toistaiseksi mieluisin on ompelu, mutta laajalla skaalalla käsityöt mieluisin on ehdottomasti huonekalujen kunnostus ja esineiden maalaaminen.

5) Lempielokuva: Suoraan sanottuna en katso elokuvia, ne ovat mielestäni järjestään niin huonoja. Mieluummin luen hyvän kirjan kuin katson elokuvan. Mutta vanhoja filmejä (Marilyn Monroe, Liza Minnelli, Audrey Hepburn) on tullut katseltua. Ja sitten vanhoja tai vanhasta ajasta kertovia dekkarisarjoja katson lähes päivittäin, kun nukutan vauvaa. Eli DVD:llä pyörii Poirot, Columbo, Maigret, Miss Marple jne. Muutenkin vanhat sarjat ovat hauskoja. Katsoimpa tuossa jokin aika sitten Dynastian ensimmäiset viisi tuotantokautta. Oi niitä pukuja ja meikkejä!

Paljastusten lisäksi tarkoitus on laittaa tunnustus eteenpäin kahdeksalle blogille. Laitan tunnustuksen eteenpäin seuraaville seuraamilleni ihanille blogeille:

Mansardikaton alla
Oman talon onni
Unelmana koti

Kolme riittänee tällä kertaa. Jos vauva jatkaa vielä uniaan, niin esittelyvuoroon tulisi seuraavaksi kodari. Mutta katsotaanpa ehdinkö kameran kanssa heilumaan vai tarvitaanko äitiä jossain muualla….

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. syyskuu 26, 2011 20.04

    Kiitos Kirsikka 🙂

  2. Kirsikka permalink*
    syyskuu 27, 2011 19.57

    Mansardikaton alla, ole hyvä:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: