Skip to content

Voihan syksy!

syyskuu 9, 2011

Sataa sataa ropisee… Missäs ne kaikki ihanat aurinkoiset ja kuulaat syyspäivät viipyvät? Kyllä on niin sateista taas ollut että (tai olihan viime sunnuntai ja maanantai aivan upeita päiviä). Yhtenä päivänä kastuimme naapurin rouvan kanssa aivan litimäriksi. Tai siis minä kastuin, hänellä oli fiksuna naisena sadekamppeet mukana, vaikkei taivas sadetta enteillytkään.

Kyseisestä äksidentistä viisastuneena minulla on aina sadevarusteet mukana. Onneksi vaunut pitävät vettä ilman sadehuppuakin.

Samaisella lenkillä mietimme, että mitähän muut äidit tekevät päivisin pienten vauvojensa kanssa. Meillä molemmilla päivään kuuluvat pitkät, välillä jopa parin tunnin lenkit, mutta ne muut ajat… Enkä tarkoita niitä hetkiä, kun vauva nukkuu, silloin ei ole tekemisen puutetta. Mutta silloin kun leikit on leikitty (keskittyminen noin pienellä kestää juuri sen 10 minuuttia…) ja kaikki perushommat tehty. Välillä tuntuu, että menee sitten telkkarin katseluksi. Onneksi on tuo naapuri tuossa, jossa siis on saman ikäinen pienokainen. Kavereitakin on useita äitiyslomalla, mutta lähin on 55 km päässä, että se niistä päiväkahveista ainakaan ihan jatkuvalla syötöllä. Ja rahat ei riitä jatkuvaan kaupoilla ramppaamiseen. Siis viihdynhän minä prinsessan kanssa kotona ja kivaa on, en minä sitä. Vaan että mitä uutta keksisi?

Eilen vedettiin oikein kunnon kahden tunnin lenkki ja tänäänkin varmaan 1,5 tuntia (Huom! Sateessa!) ja muutenkin on tullut lenkkeiltyä lähes päivittäin. Tämä ulkoilun mahtava määrä on yksi parhaimmista jutuista tässä kotona olossa. Suloisen vauvan jälkeen siis.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: