Skip to content

Maalattu ovi ja autotallin täyttö

elokuu 18, 2011

Niin se vaan lähenee kesä ja kesäloma loppuaan, Mies palaa maanantaina töihin. Minulla alkaa sitten varsinainen vauva-arki ja täytyy myöntää, että vähän jännittää. Mitenköhän sitä kovasti työstä pitävä ja kovasti paljon sitä myös tekevä tottuu vain olemaan kotona… Kävin jo ostamassa muutaman DVD:n, mm. Poirotia ja Columboa, syksyn varalle tylsiin päiviin. No mutta, sepäs ei nyt ollut asiani. Jatkan vielä yhden kuvan verran sitä mökin muutosta.

Kuten uhkailin, maalasin vielä ikkunapuitteet ja oven valkoiseksi. Nyt mökin uusi ilme on täydellinen. Tai no, ikkunat voisi vielä maalata, mutta se jääköön tuleville mökireissuille (eikä se ole välttämätöntä).

Ihana tästä tuli, tuota ovea jaksaisi tuijottaa vaikka kuinka, on se niin tyylikäs.Kuvan räpsäisin juuri ennen lähtöä, mökki on jo tyhjennetty ja siivottu talvea varten. Pikku murunen nukkua tursottaa uudella sohvalla.

Nyt olemme jo kotona ja Mies aikoo rutistaa vielä viimeiset päivät tuota autotallia. Isäni tuli juuri sopivasti tänään kyläilemään (hahaa, aika huono kyläilypäivä, kun autotalli on vaiheessa täyttö) ja ihan vapaaehtoisesti tarttui avuksi lapion varteen. Kiitos vielä avusta pappa! Jopa minäkin pääsin vähän auttamaan vauvan nukkuessa (maksimissaan tunnin, huoh, oli taas sellainen kränäpäivä… Kuka sanoi että vauvat vain nukkuvat ja syövät?!?). Tarkoitus olisi saada täyttö valmiiksi huomenna ja sitten styroksit ja verkot, eli valuun tähtäämme ehkäpä jo ensi viikolla. Sitten enää viimeinen pätkä ulkopanelia ja nosto-ovet ja voila!

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. elokuu 22, 2011 21.15

  Kyllä, yhden pienen vauvan kanssa saattaa aika tulla pitkäksi -ihan oikeasti. Kannattaa hankkia muutama lisää niin ei käy aika pitkäksi 🙂 ja kasvaahan se vauva ja yksivuotiaan kanssa onkin sitten jo vähän enemmän työtä. Eli nautihan nyt siitä rauhallisesta menosta kun voit.

  Tuo ovi on tosiaan ihan napakymppi! Näyttää hyvältä!

 2. Kirsikka permalink*
  elokuu 24, 2011 10.06

  Mansardikaton alla, niinpä. Kun ei vielä oikein leikitä ja yhteinen kielikin puuttuu, niin onhan siinä omat haasteensa:). Mutta äkkiäpä tuo pieni kasvaa ja koko ajan tulee uutta:).

 3. Elssu permalink
  huhtikuu 15, 2012 16.16

  Tikkurilan paneelikatto-maali toimii meidänkin katossa, kiitos vinkistä. Helmi-kalustemaalia Otepohjan päälle tulossa sisäoviin, toimiikohan? Millä maalasitte tuon oven?

 4. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 15, 2012 22.00

  Elssu, no hyvä! 🙂 Varmaan toimii nuo, riippuu tietenkin niistä pohjista, mitä teillä ovissa on. Tuo mökin ulko-ovi oli (muistaakseni) käsittelemätön paneeliovi, joten vedin sen sillä samalla paneelikatto-valkoisella. Mutta jos sisäovet ovat puiset ja niistä on esim. maali pohjalla, niin tuo ote+helmi on varmaan paras. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: