Skip to content

Sinivalkoruutua mökille

heinäkuu 18, 2011

Ehdin sunnuntaina pikapikaa vilkaisemaan parin lähikaupan aleja ja kuinka ollakaan jotain kivaa tarttui mukaan. Ja vielä oikein edullisesti! Meidän sukumökkimme on kaivannut pientä (lue: tosi isoa) faceliftausta ja olen sitä tässä viime vuosina vähän varustellutkin uuteen uskoon. Olen muun muassa tehnyt sinne uudet verhot ja siivonnut tuvan kaikesta romusta.

Mökki on perinteinen suomalainen ”kaatopaikka”: kaikki tuovat sinne kaiken sen romun, jota eivät halua tai kehtaa enää kotona käyttää tai näyttää. Niinpä se roudataan mökille! Paras saavutus on mielestäni ollut vartensa aikojen saatossa menettänyt juustohöylä. Sillä ei todellakaan juustoa saa leikattua, mutta tottahan se pitää mökille viedä, roskiin ei jouda ainakaan… Nämä romut ovat nyt pikkuhiljaa jotenkin kummasti löytäneet tiensä kaatopaikalle ja tilalle on tullut uusia, käyttökelpoisia tavaroita ja sisustustakin on tosiaan uusittu tähän päivään. Hemtexin alesta löysin ihanan sinivalkoruudullisen liinan pirtin pöydälle ja samaan värimaailmaan jotain muutakin pientä.

Ihanan raikas pöytäliina maksoi alessa huimat 10 euroa. Penkeille ostin tummansiniset farkkupehmusteet.

Sinivalko-teemaan löytyi vielä keittiöpyyhkeet ja pöydälle lapsen tulevia sottauksia blokkaamaan (erittäin käytännöllisen väriset) valkoiset tabletit.

Sitten kun vielä saisi kuskattua nämä sinne… Matkaa kun on vajaat 700 kilometriä.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. heinäkuu 19, 2011 18.13

  tuo on kyllä niin totta. Mökit on aika usein sellaisia kaatiksia. Minulla ei ikinä ole ollut mökkiä, joten en tiedä millainen kaatis se olisi. En varmaan raaskisi ostaa ihan uusia mööbeleitä, mutta ehkä kuitenkin vähän harkitisin mitä sinne veisin :).

  Pöytäliina on ihanan raikas!

 2. heinäkuu 19, 2011 21.13

  Pöytäliinaa näyttää tosi kivalle! 🙂

 3. elina permalink
  heinäkuu 20, 2011 13.27

  juustohöylä oli kyllä hyvä, mutta tiedämpä mä tapauksen että vanha TISKIHARJAkin viedään mökille. =D tuon kun kuulin, en tienny olisinko itkeny vai nauranu. Oikeesti!! Ehkä joku kotoa poistuva on ihan kelpo mökille, mutta rajansa silläkin sais olla.

 4. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 20, 2011 17.29

  Mansardikaton alla, just sitä:). Itsekin olen sinne vienyt käytettyjä huonekaluja, mutten kuitenkaan rikkinäisiä tuoleja tms., mitä muut:D. No, nyt on sukupolvi vaihtunut ja vähän uusi meininki:).

 5. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 20, 2011 17.30

  Onnenhippuja, kiitti. Se huusi mua siellä kaupassa:).

 6. Kirsikka permalink*
  heinäkuu 20, 2011 17.32

  Elina, hehhehhee. Pitäskö viedä seuraavaks vanhat hammasharjat:). Kun kuitenkin mökillä olis se yleensä se rentoutumisen (eli loman) aika, niin ehkä siellä(kin) ois kiva, kun ois nättiä ja kivaa. Oli siellä meidänkin möksällä melkein toimimaton imuri. Kun ei kotona voi enää sillä siivota, niin eikä mitään, viedään mökille:D. Siellähän se siivous sitten sujuu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: