Skip to content

Parillinen lato

heinäkuu 16, 2011

Mökkeilyt on nyt mökkeilty, ainakin tältä erää. Täällä kotona odottaa (pyykkivuoren ja siivouksen lisäksi) parilatoprojekti ja maanantaina saapuvan autotallin kokoaminen. Mies on tuota parilatoa jo jonkun tunnin koonnut ja nopeastihan se nousee. Tähän tosiaan ajattelin tyrkätä sen rautasulfaatin pintaan. Jos sitä ensi viikolla ehtisi hakemaan.

Siinäpä se nököttää, tuleva puutarhakalusteiden talvisäilytyspaikka ja puuvarasto. Hiukan vielä kaipaisi jotakin sateensuojaa tuohon päälle.

Olemme saaneet täytemaata aika hyvin ja pihasta alkaa olla ehkäpä jo 3/4 oikeassa korossaan. Pariladon viereen tai tuonne ”kauas” tulee kasvimaa (iso sellainen) ja tähän lähemmäs taloa sitten varsinainen oleskelupiha. Miljoonia haaveita ja suunnitelmia on, mutta ensi kesään ne menevät väkisinkin. Mutta saahan sitä nainen haaveilla, vai mitä?

Pariladon välikössä voi sitten näppärästi säilyttää sateen suojassa kesäisin ruohonleikkuria sekä polkupyöriä ja talvisin moottorikelkkaa ja lumenluonti-mönkijää.

Sen verran täytyy kyllä vähän valittaa tästä pihasta, että ulkona tulee vietettyä hävettävän vähän aikaa, käytännössä vain sen mitä lenkillä käy ja iltaisin grillaa kuistilla. Ja niin kun sitä kesää odotin! Mutta kun ei tuo piha niin hiveästi vielä houkuttele… Vihreys ja vehreys puuttuu. Ja tekeminen, vielä kun ei pääse kuoputtamaan kasvimaata ja kukkapenkkejä. Mutta ainakin pääsen nyt sitä rautasulfaattia levittämään! Talon maalaushan jäi välistä, kun oli kohtuulinen painolasti tuossa keskivartalon paikkeilla.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: