Skip to content

Loma!

huhtikuu 16, 2011

Ajoitimme tämän talvilomamme niin, että pääsisimme tässä kohtaa aloittamaan pihatyöt. No, se ei nyt ihan onnistu vielä. Kyllä on kevät myöhässä kerta kaikkiaan.

Avasin aamiaishuoneen ovet kuistille ja taitaapa olla ensimmäinen kuva tästä vinkkelistä sen jälkeen, kun tänne on muutettu.

Suomen kaunein piha tosiaan. Mutta lunta on vielä vaikka muille jakaa.

Jotenkin on muutenkin vaikea keksiä nyt mielekästä tekemistä lomalle. Tarkoitan, että Suomi jotenkin herää eloon vasta kun aurinko paistaa, lämpötila on vähintään + 15 ja kuukausi alkaa sanalla kesä. Kesäpaikat eivät ole vielä auki ja toisaalta mitäpä niissä tekisi, kun ei ole vielä kesä. Tuntuu, että ainoa vaihtoehto nauttia lomasta (siis paikan suhteen), on lähteä ulkomaille. Mutta kyllä minä aion lomasta nauttia ihan vaikka vain kotona! Hyvää lomaa siis minulle!

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. huhtikuu 16, 2011 10.21

  Uuden blogin löysin 😉
  Mä pidin tai edelleen pidän, tän viikon lomaa, mies jätettiin kyllä kylmästi raksalle 😉 mutta minä lähdin lapsien ja kälyn kanssa kylpylään! Jotain piti kanssa keksiä että se loma tuntuis lomalle 😉 Tosin kylpylässä ei varaa kovin pitkään lillua, eli loput lomasta vietetty mekin kotona, pienempi vielä sopivasti kuumeessa..

 2. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 16, 2011 10.33

  Tervetuloa Villa Ainalaa Junglehoude mom:)! Tosiaan, jotain ekstraa pitäisi keksiä, että loma tuntuisi lomalta. Kylpylää harkittu mekin:).

 3. huhtikuu 16, 2011 11.34

  Ihanaa lomaa teille! Voihan se olla, että loma tehden ei-raksaan ja ei-pihaan kuulivia asioita tuleekin tarpeeseen? Talonrakentajat ovat omat hengähdyslomansa ansainneet, ehdottomasti! Nautiskelkaa nyt jouten olosta 🙂 Etteköhän te pian pääse pihatöihinkin 🙂 Täytyy vielä sanoa, että kateeksi käy. Meidän perheellä on ollut viimeksi yhteistä lomaa, jaa-a, en muista milloin. Mies vaihtoi työpaikkaa vuosi sitten ja sehän söi niin kesä- kuin talvilomatkin. Nyt sitten kovasti odotellaan tätä kesää, vaikka se raksatöiden puitteissa meneekin. Oliskohan se sallittua, että jättäis miehen raksalle/töihin ja lähtis lasten kanssa etelän lämpöön 😀

 4. huhtikuu 17, 2011 8.20

  Viro on parhaimmillaan näin huhtikuussa, kevät on siellä jo paljon pidemmällä, mutta turistit eivät vielä tuki kaikkia paikkoja. Lähellä, helppo ja edullinen…
  Rentouttavaa lomaa!!

 5. huhtikuu 17, 2011 14.40

  Ihanaa lomaa teille!!. Ja ihana lomailmahan teille tuli. Tänään oli jo ihan kevät ja taisi olla se +15.
  ne lumet on varmaan lähteneet jo loppuviikosta :). Ainakin suurimmaksi osaksi.

 6. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 21, 2011 9.52

  Kiitos Jane! Kyllä pieni irtiotto kieltämättä tuli tarpeeseen:). Vaikkakin onhan tämä kevät otettu rakentamisen kannalta huomattavasti rauhallisemmin kuin syksy (huh). Joo, totta kai voit jättää miehen raksaamaan ja lähteä etelään:). Ei vaiskaan, mulla tulis tylsää ilman Miestä:).

 7. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 21, 2011 10.04

  Kiitti Paula! Lomareissu suuntautu tällä kertaa vähän ylöspäin:).

 8. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 21, 2011 10.04

  Emäntä, totta, lumet ovat jo melkein häipänneet. Ja ilma on mitä parhain, paitsi jos vielä vähän lämpöä sais lisättyä:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: