Skip to content

Bloggauspisteeni

huhtikuu 3, 2011

Tuossa aiemmassa postauksessa riemuitsin, kun sali ja lasikuisti on vihdoin saatu oikeaan käyttöön. Ja nyt on käynyt samoin kirjastolle. Siivosin tämän viime viikonloppuna ja nyt on kalustuksen ja käytön aika. Kirjahyllyhän täällä on ollut jo joulusta, mutta muuten huone on toiminut varastona ja ihana pönttöuunikin käyttämättömänä. Mutta nyt se roihuaa tuossa vieressä tunnelmallisena, ensimmäistä kertaa tosiaan. Ja hyvin vetää!

Pönttöuuni on niin romanttinen.

Kerroinkin jo, että ostimme tänne työpöydän viime viikolla, mutta se ei ole vielä saapunut. Niinpä toistaiseksi bloggailen tässä tuolissa. Ihana kun pääsin pois tuolta sohvalta, siinä alkoi jo selkä kärsiä. Tuo rahi ei luonnollisestikaan kuulu tuoliin, on vanhasta nahkanojatuolistamme (joka sai onnekseen rakastavan uuden kodin isäni luota), ja häipyy pian vanhan tuolin mukana toiseen osoitteeseen. Rahi tähän täytyy kyllä hommata, niin saa kunnolla löhöiltyä.

Tuo uuni lämmittää kyllä hyvin, alkaa tulla pian hiki tässä vieressä.

On kyllä mahtavaa, kun tämä talo alkaa valmistua ja huoneet saa ihan oikeasti käyttöön. On täällä vielä paljon hommaa, mutta nyt tilanne alkaa jo olla lähellä normaalia. Vierailtiin eilen myöskin juuri rakentaneiden naapuriemme kanssa puolin ja toisin (koko päivä, heh) ja on kyllä mukava nyt ottaa vieraita vastaan. Aiemmin oli jotenkin niin kauheaa, kun oli niin rähjäistä, listanippuja ja työkaluja pitkin poikin, sahanpurua sukissa, vaikka juuri oli imuroitu ja – no te rakentajat tiedätte. Vähän aina hävetti ja selittelytytti, vaikkei pitäisi.

Räystäistä tippuu vettä melkein kaatamalla ja lumi rämähtelee alas katolta. Kaipa se kevät on nyt virallisesti saapunut. Kivaa sunnuntaita!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: