Skip to content

Sali aurinkokylvyssä

huhtikuu 1, 2011

En ole vielä juuri julkaissut kuvia tästä meidän salistamme. Siihen on syynsäkin kyllä, eli sekä sali että lasikuisti ovat olleet viime kuukaudet listojen maalaushuoneita ja muutenkin täynnä kompuraa ja vaikka sun mitä remonttivehjettä. Ei kovin kuvauksellista, ei.

Mutta nyt lasikuisti on vapautunut ikeestään ja siellä voi taas olla. Jipii! Sisustuksellisestä nämä molemmat tilat ovat aivan kesken, huonekalut on vain kannettu sisään ja ruokapöytäkin menee vielä vaihtoon. Mutta otinpahan nyt muutaman kuvan, kun huoneet kylpivät aivan mielettömässä auringonpaisteessa keskiviikkona töistä tullessa.

Auringonpaiste huoneessa oli aivan huikea, kuvaan se ei aivan sellaisenaan tarttunut.

Näitä tuoleja ostimme neljä, mutta yksi on kirjastossa. Se kannetaan tänne saliin sitten, kun vierasmäärä sitä vaatii, muulloin mennään kolmella. Näin sali ei tule liian tukkoon ja säästimmepä myös yhden nojatuolin hinnan tällä.

Söimme eilen illallisen lasikuistilla pitkästä aikaa. Viimeksi siellä on ruokailtu varmaankin tammikuussa.

Löysimme Kruunukalusteesta hienon pöydän tuonne lasikuistille, ja hintakin oli järkevä. Sellaisia 10 hengen pöytiä ei muutenkaan ole mitenkään runsaasti tarjolla ja tämä tosiaan oli vielä tarjouksessa. Mutta vielä on harkintamyssyssä, kun rahareikiä on tässä kalustamisvaiheessa muitakin (ja kiireisempiä). Eli tuleekohan vastaavaa hienoa pöytää edullisesti vastaan vielä esimerkiksi syksyllä tai ensi keväänä? Vai löydäänkö rahat (tai luottokortti) pöytään nyt heti? Ääh.

Ihanaa viikonloppua kaikille näiden auringonsäteiden myötä!

Mainokset
9 kommenttia leave one →
 1. rojekti11 permalink
  huhtikuu 2, 2011 20.59

  Ai että kun kaunista! Mä niin tykkään noista teidän tapeteista! ja muutenkin kaikki on niin sievää, kodikasta ja ykainkertasesti vaan NÄTTIÄ!

 2. huhtikuu 3, 2011 8.29

  Kaunista on. Ja valoisaa.Ja tyylikästä. Ja tuo lasikuistin lamppu..se on vaan niin ihana!! Rakastan omassa kodissammekin tätä valoisuutta joka tulee isoista ikkunoista ja vaaleista sävyistä. Ahdistaisi tummien seinien sisällä…
  ihan vaan uteliaisuuttani kysyn, oliko se kruunukalusteen pöytä sattumalta BRIDGEPORT? Sitä minä olen kuolannut, tosin en ole livenä nähnyt..mutta mitat miellytäisi ja ulkonäkö kanssa. Tällähetkellä vaan ei löydy niitä euroja..

  Kokeilin muuten eilen teikäläisen ohjeilla turskaa. Oli tosi hyvää. kiitos ohjeesta 🙂

 3. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 3, 2011 9.32

  Kiitos rojektilainen! Kyllä se tuntuu kivalta tulla kotiin, kun vastassa on nämä huoneet (ennen kun ne olivat siis enemmän tai vähemmän kaaoksessa, sitä yritti vain äkkiä kulkea ohi…:).

 4. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 3, 2011 9.40

  Emäntä, teillä onkin niin kaunista:). Tykkään kovasti. Tumma ahdistaa myös, jotenkin sitä käpristyy kokoon. Onhan tumma ja tummat kalusteet toki tyylikkäitä, mutta eivät minua varten:).

  Hahaa, mites voikaan olla, että samaa pöytää kuolataan:D. Se on tosiaan nyt kyllä edullinen. Siis tuolit se myyjä lupasi hintaan 150, jolloin itse pöydän hinnaksi jäisi reilut 600. Ja siihen siis 8 tuolia (meillähän on päihin ne korituolit), kokonaishinta oli noin 2000. Siis kauhea summa, mutta kun palastelee, niin ei nuo kalliita ”osia” ole. 10 hengen pöytä noin 600 euroa, se on kyllä halpa. Kruunukaluste myös tekee mittojen mukaan pöytiä, silloin pelkän pöydän hinnaksi tulisi 3000 – ja siihen vielä tuolit. Auts. Mutta oisko nyt rahaa vai eikö ois…. Kun joskushan se pöytä pitää ostaa, siirtäiskö jonkun kaapis ostoa sitten… Ja voin sanoa, että on se livenäkin aivan ihana, jopa hienompi kuin kuvissa.

  Ai hyvä, kiva kuulla!!! 😀

 5. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 3, 2011 9.42

  Niin ja siis siihen pöydän ääreen mahtuu oikeasti vielä 12 henkeä, jos haluaa. On tosi iso pöytä (jatkopaloilla).

 6. huhtikuu 4, 2011 11.22

  Meillä on kyllä tosiaan pelottavan sama maku. Että jos löydät hyvät seinävalot, niin voisit melkein ostaa ne meille…mä maksan sit 🙂 heh heh.

  Tuota samaa pöytää kuolasin ja kuolasin, mutta mies nyt oli vahvasti (ja viisaasti) sitä mieltä ettei kannata satsata ruokapöytään ennenkuin kaikki perheenjäsenet on sanotaan nyt yli 4v tai riippuu millainen riiviö tuosta pienimmästä tulee… Mutta pöytä oli jotenkin niin nätti ja just oikean kokoinen ja tuo jatkopalahomma on niin kätsy. Olisko pelkän pöydänkin saanut 600e? me ei tarvittaisi tuoleja… kato vieläkin vähän taistelen täällä :).

 7. huhtikuu 4, 2011 18.34

  Looks nice with the white tones. I’m looking also for a whitish parquet floor. What kind of floor did you installed?

 8. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 4, 2011 20.18

  Emäntä, en nyt lupaa, mutta mun mielestä se myyjä vihjasi, että ovat niitä pöytiä myös pelkästäänkin myyneet. Ja tuo hinta laskettiin ihan miinustamalla niitten tuolien hinta…. Eli kandee kysyä ainaskii:D.

 9. Kirsikka permalink*
  huhtikuu 4, 2011 20.44

  Cip, the floor is the same than in the kitchen:). That is laminaatti (I don’t know what that is in english), light teak. Here is some details: https://villaainala.wordpress.com/2010/08/11/laattoja-ja-ammeita. Manufacturer is Quick Step, they have really nice floor materials.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: