Skip to content

Kevät ja helmililjat

maaliskuu 22, 2011

Taisin tuossa mainita, että viikonloppuna sain paljon aikaiseksi. Yksi aikaansaannoksista oli multien vaihtaminen kukille. Samalla sai lauantaina ostetut helmililjatkin omat purkkinsa.

Helmililjat ovat jotensakin varma kevään merkki. Niitä on esillä varmaan joka toisessa sisustusblogissa.

Helmililjat pääsivät näihin aiemmin ostamiini metalliruukkuihin. Ovat muuten venähtäneet pituutta viikonlopusta varmaan 10 senttiä täällä sisällä lämpimässä.

Kukat saivat uudet mullat ja osa myös uuden ruukun. Istutin myös parit juurrutetut lehdet ja anopinkielistä pistokkaat. Kukkien määrä varmaan triplaantui.

Ei voi muuta sanoa, kuin kiitos sille, joka ikinäkin keksi kodinhoitohuoneen. Ihana kerrankin sotkea paikkaa, joka on sitten helppo siivota tai hommat voi vaikka halutessaan jättää huomiseen, kun tilaa ei heti tarvita johonkin muuhun. Ennen tämäkin tapahtui keittiössä...

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. maaliskuu 22, 2011 22.16

  Kodari on kyllä ihan huippu! Vielä kun me oltais ymmärretty tehdä siitä vähän isompi 😦 nyt tuntuu, että se on ihan tukossa kun siellä pyykit kuivuu ja on kissojen hiekat sun muut. Mutta ei ymmärretty tätäkään, kun ei tämmöstä hienoutta ennen ole ollut. Vaan tosiaan parempi tuo pienikin kuin ei mitään.

 2. maaliskuu 23, 2011 13.18

  Joo-o kyllä on kodaria kaivattu ja keväällä kaivataan vieläkin enemmän. Onhan se tietty jo olemassa, mutta ei oikein pysty hyödyntämään kun siellä majailee 101 paneelia pinossa ja vesipisteet on asentamatta.
  Mulla on jo toiset helmililjat menossa, ne ekat jotenkin kasvoi kamaliksi hujopeiksi ja oli jo ihan rumat. Adiokset niille sitten ja uudet ruukkuun. Kun pääsen joskus kauppaan ostan tulppaaneja…aah kevät. Ihan selvästi. Pakko kai on ikkunatkin kohta pestä :))

 3. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 25, 2011 17.47

  Heidi, sama juttu! Kun ei oo ennen kodaria ollu, niin ei hoksannu, kuinka paljon sitä vois tarvita. Meillä tehtiin kanssa vähän liian tukkonen siitä.

 4. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 25, 2011 17.48

  Emäntä, voi, älä edes muistuta noista ikkunoista… Meillä on (luonnollisesti, kun rakennettu on) kanssa niin likaset, että hyvä kun läpi näkee:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: