Skip to content

Vierashuone on tapetissa

maaliskuu 13, 2011

Tänään ei ole aurinko näyttäytynyt, niinpä tuli vietettyä täysin sisäpäivä. Sen verran näytin nenääni ulos, että päästin koiran asioilleen. Mutta onpahan pukeutumishuone jo aika hyvällä mallilla. Järjestelin Miehen puolen, joka olikin aikamoisessa kaaoksessa. Mutta eipä ole enää! Tosin kauanhan siihen ei mene, että ihanainen saa sen taas siihen kuntoon… Loput ajasta menikin sitten muiden kotitöiden ja tietenkin sunnuntairentoutumisen parissa. Viime viikolla tuli uusi Toivekoti & puutarha, voi kun olisi jo kevät…

Mies sitten palkkioksi vaatteidensa järjestämisestä urakoi vierashuonetta eteenpäin. Se on nyt tapetissa ja parhaillaan kuuluu sirkkelin pärinä ja naulapyssyn pauke, veikkaan että listoitus meneillään. Tätä on odotettu. Ei niinkään siksi, että vierashuone tulee valmiiksi (ei silti, tervetuloa vain), vaan koska pian saan kaikki vierashuoneen tavarat sinne – pois kirjastostani. Jee! Kirjastohan on toistaikseksi täysin läpikulkuhuone, pönttöuunissakaan ei ole tulta vielä poltettu, sillä huone on täpötäynnä sinne kuulumatonta tavaraa. Kirjastoon tuleekin sitten minun bloggauspisteeni, toistaiseksi tämä hoituu erittäin epäergonomisessa asennossa tv-huoneen sohvalla.

Vierashuone alkaa pikkuhiljaa valmistua. Sen jälkeen onkin enää kaksi huonetta laittamatta. Ja paaaaaaljon viimeistelyä... Ja sauna. Ja saunan pukkari. Ja...

Vierashuoneessa on oikea kirsikkatarha!

Nämä kuvat eivät nyt kyllä tee ihan oikeutta tuolle tapetille ja huoneelle. Remonttivalo on niin kirkas ja kova, että tekee hallaa kuville. Tapetti on kauniin pirteä ja tunnelma siellä on ihana. Minusta ainakin olisi kiva tulla meille kylään.  Parempia kuvia sitten, kunhan saan sisustettua huoneen ja remonttivalokin on uudessa kohteessa. Eli pian, ehkäpä jo ensi viikonloppuna.

Mutta nyt täytyy hoitaa sunnuntai-illan tylsä osuus eli laskujen maksu. Ja sitten ruoanlaittoon, pian alkaa Idols. Pirtsakkaa viikkoa, kyllä se kevät sieltä tosissaan puskee! Katolta ainakin rämisee lumi järkyttävällä ryminällä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: