Skip to content

Kuvausvuorossa tv-huone

helmikuu 26, 2011

Nyt olisi tiedossa pitkästä aikaa sisustuskuvia. Huoneiden listoitus ja viimeistely etenee hitaasti, sillä kaikkia huoneita tehdään vähän samaan aikaan. Niinpä valmiita huoneita ei vielä oikein ole. Tästä tv-huoneestakin puuttuu vielä jalkalistat, mutta muuten se on valmis ja siis oikein sisustettukin. Verhoja vielä harkitsen.

Tässä on yksi talon tärkeimmistä huonekaluista. Ainakin siinä tulee vietettyä aikaa aikas paljon... Sohvaa ei ole nyt varaa uusia, joten vanhalla mennään, vaikka vaaleamman ja vähän pienemmän tänne ottaisinkin mieluummin.

Taulut kuvastavat Miehen maailmaa: majakka kertoo meren tärkeydestä purjehtijalle, linna kertoo haaveesta omistaa joskus ranskalainen viinitila ja traktori, no, te pidemmän aikaa blogia seuranneet tiedätte, miksi se on päässyt taulukollaasiin.

Mikään ei ole mitään ilman tyynyjä ja torkkupeittoja.

Ihana äippäliini on apunani täällä viikonlopun, eli luvassa on siivousta, siivousta ja siivousta. Rakennuspöly saa nyt kyytiä! Meidän äippä on pölyn suurin vihollinen. Siivouksen ohella pääsin järjestelemään ja sisustamaan vihdoin tämän tv-huoneen. Huone on muihin verrattuna tummahko, sillä se on tehty Miehen makuun. Esimerkiksi tuo Boknäsin hylly tv:n alla olisi valkoinen, jos minulta kysyttäisiin. Mutta olen tyytyväinen. Sain tästä mielestäni oikein tyylikkään, vaikka toisen makuun teinkin. Ja riittäähän minulle noita huoneita sisustettavaksi oman maun mukaan…

Tv-huoneen kalusteet ovat muita huoneita tummempia.

Tällainen lamppu on ollut haaveeni jo pitkään.

Simppeli valkoinen kattolamppu sopii täydellisesti huoneeseen.

Että sellaista täällä. Kuten blogin päivitystahdista voi päätellä, viikko oli taas kiireinen. Nyt on aikaa rentoutua, seuraavaksi lähdenkin herkkuillallisen laittoon. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. helmikuu 26, 2011 21.33

  hei, olisiko mahdollista lainata teiän äippää? Ihan vaikka joskus viikonlopuksi vaan?

 2. helmikuu 26, 2011 21.41

  Hienolta näyttää taas kerran, vaikka tosiaan huomaakin, että et ole tätä ihan omaan makuusi tehnyt. Se valkoinen tosiaan puuttuu 🙂 vaan hyvähän se on, että on vähän kontrastia. Minäkin haluasin vaaleamman sohvan, ruskea suuri sohva on meilläkin nyt. Hitsi kun mua on alkanut vaivaamaan, että missä tämä teidän komea talonne sijaitsee, kun tiedän yhden hiljattain rakennetun hirsitalon joka ulkoisilta puitteiltaan muistuttaa kovasti teidän taloa. J:llä alkaa tuon paikan nimi…. Osuuko vai meneekö ihan metsään 🙂

  Niin ja blogissani on arvonta, mikäli sellaiset kiinnostaa 🙂

 3. helmikuu 26, 2011 23.40

  Traktoritaulu *tykkää*

  Sitäpaitsi tuo TV-taso on just oikean värinen. Onko sen päällä oleva lamppu myös Boknäsistä?

 4. Kirsikka permalink*
  helmikuu 27, 2011 10.07

  Emäntä, kysäisin tuossa aamiaispöydässä. Kovasti nauratti:). Kalliiksi kuulemma tulee, mutta saa lainaan:D.

 5. Kirsikka permalink*
  helmikuu 27, 2011 10.10

  Kiitti Heidi! Ei ala kyllä J:llä tämä paikka:). Itäisellä Uudellamaallahan me majailemme. Jee, arvonta, tulossa ollaan:)!

 6. Kirsikka permalink*
  helmikuu 27, 2011 10.12

  Harri, jotenkin arvasin että tämä värimaaílma on tiedän miesten mieleen:). Onhan se valkoinen vähän naisellista…:) Joo, lamppu on kanssa Boknäsin. Tosin täältä paikallisesta kalustetalosta ostettiin (myyvät Boknäsiä), ei jaksettu ajaa Boknäsiin asti.

 7. maaliskuu 4, 2011 21.55

  Näyttää taas tosi hyvältä, vaikka poikkeaa tähän astisesta sisustuksesta 🙂

 8. Kirsikka permalink*
  maaliskuu 5, 2011 9.06

  Kiitos Onnenhippuja:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: