Skip to content

Pakkasta!

helmikuu 19, 2011

Huhheijaa, mittari liitelee melkein – 30 asteessa, eilen oli vieläkin kylmempää. Kummipoika tuli viikonlopuksi kylään ja vinkuu tietenkin ulos peuhaamaan. Apua! No, karvahattu päähän ja menoksi.

Viikko on ollut aika työntäyteinen, parina iltanakin on mennyt aika myöhään. Onneksi tuli viikonloppu väliin, saa vähän hengähtää. Äippäliinin piti tulla tänne tekemään kanssani suursiivousta, mutta onnistui saamaan liikkeellä olevan lentsun. Joten siivoukset siirtyy, en minä yksin jaksa… Mutta hengissä ollaan! Ja nyt tuonne pakkaseen, hurrrrr.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. äippä permalink
  helmikuu 19, 2011 13.43

  Yhyy…kyllä harmittaa. Aamuviestittelyn jälkeen nukahdin uudestaan ja heräsin vasta kahdeltatoista. Toivottavasti menee ohi nyt viikonlopulla. Haluaisin jo tulla käymään….

 2. helmikuu 19, 2011 22.53

  Juu kyllä tuota pakkasta on nyt pidellyt, mutta koitan ajatella positiivisesti. Uusi lämpöinen koti ja ei tätä kauaa voi enää jatkua. Kevät ja kesä tulkaa jo!

 3. Kirsikka permalink*
  helmikuu 20, 2011 9.04

  Äippä, sanos muuta…. Seuraavalla kerralla! Toivottavasti meni lentsu helpolla ohi. Hali!

 4. Kirsikka permalink*
  helmikuu 20, 2011 9.06

  Heidi, pakkohan tässä on ottaa positiiviset ajatusarsenaalit käyttöön:). Autokaan ei lähtenyt tänään käyntiin (ei ollut poikkeuksellisesti johdon päässä). Lämmintä on täälläkin sisällä siis, todella. Kyllähän se uusi talo on uusi talo.

 5. helmikuu 21, 2011 11.15

  Mä kans jo niiiiiiin odotan kevättä! En jaksa enää tätä ainaista palelemista! Aina varpaat ja kankut raksalla jäässä- ei kivaa!

 6. Kirsikka permalink*
  helmikuu 21, 2011 18.56

  Johanna, TÄYSIN samaa mieltä. Tänä aamuna auto ei inahtanutkaan. Tosin kyseessä on joku sähkövika (3 kk vanha auto…), että pakkanen ei ollutkaan pääsyyllinen. Mutta sitten taksilla vuokra-autofirmaan (jossa meille varattu auto ei sekään startannut) ja sitten vuokra-autolla töihin ja sitä ennen kummipoika bussiin pari tuntia myöhässä. Onneks on takuu autossa ja takuuseen kuuluu tämä sijaisauto, että positiivistakin:). Niin, eikä aamulla ollut mitään tärkeää palaveria. Mutta oishan tämmönen säätäminen kivempaa kesällä lämpimässä:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: