Skip to content

Tilauksessa uusi sunnuntai

tammikuu 30, 2011

Nyt on sitten ammekin testettu! Päivällä täällä oli aivan huikaiseva auringonpaiste. Kävin pitkällä lenkillä kirpakassa pakkasessa ja sen jälkeen oli mukava pulahtaa lämpimään veteen. Oikein oli lokoisaa. Paitsi että se ylivuotoventtiili on liian matalalla, joten vettä ei saa ammeeseen läheskään tarpeeksi. Ja näin sai Mies tehtäväkseen tukkia sen venttiilin jollakin.

Aamulla oli pientä jännitystäkin ilmassa, kun meille saapuvat vieraat soittivat jääneensä lumihankeen kiinni. Ja siis en tarkoita tuota meidän pihatietä, vaan sitä isompaa hiekkatietä, jonka kunnossapito ei ole meidän vastuullamme. Yöllä täällä myrskysi niin voimallisesti, että se oli puhaltanut tien aivan umpeen. Ja auramies oli itsekin jäänyt kiinni ensin omalla autollaan ja sitten vielä traktorillaan, joten tien raivaus venyi. Tunti siellä ähellettiin, mutta saimmehan vieraat sitten lopulta aamiaiselle.

Pakollisen aamureippailun jälkeen maistui aamiainen ja pullakahvit.

Onneksi vierailla oli mukana sopiva vehje, jolla Mies sitten pääsi hakemaan lumilapiota ja muutenkin liikkumaan. Sillä meidänkin neliveto (!) jäi sinne tielle kiinni. Että sitä lunta tosiaan oli.

Miehellä on kimppakelkka Siskonmiähen kanssa, ja se kelkka saapui nyt välillä tänne meille. Joku on jo päristellyt menemään tänään ja kovasti mielissään.

Kun tulin lenkiltä ja kylvystä meinasin pyörtyä. Huoneet alkoivat yhtäkkiä näyttää ihan oikeilta asuinhuoneilta ja vielä superkauniilta sellaisilta.

Ikkunoihin oli alkanut ilmestyä listoja!

Tällaisina niitä on joutunut tähän saakka katselemaan.

Nuo ikkunalistat on taas Hongan vakiokamaa, ja voin sanoa, etteivät ne nyt mitään kovin hienoja ole. Mutta kun on katsellut tähän saakka polyuretaania ja villaa, niin kelpaa vaikka raakalauta. Ja jälleen sen painumavaran takia (ikkunan yläpuolella) listojen tulee olla superleveät, joten eipä niitä mistään saisi. Laitamme nämä vakiot ja olemme tyytyväisiä. Saahan ne sitten verhoilla peittoon, eiks vaan.

Eilinen meni jotenkin aivan rankasta työviikosta toipuessa, joten viikonloppu on tuntunut poikkeuksellisen lyhyeltä. Joten saiskos huomenna viettää vielä toisen sunnuntain? Pliis?

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. Riepu permalink
  tammikuu 30, 2011 19.30

  Kuulinkin tuosta teidän aamuisesta episodista. Hi hih! Todellista maalaiselämää. Mutta luulen, että ähellyksen jälkeen pullat on maistunut superhyvälle. Vähän haikeena kattelin, kun oma evästys on ollut lähinnä pakkasen tyhjennystä. Hienoo, että listatkin alkaa löytää paikoilleen! 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  tammikuu 30, 2011 19.32

  Riepu, no tuu tänne syömään! Niitä on parikymmentä tuolla pakkasessa:D.

 3. tammikuu 31, 2011 10.39

  Voi tuota lunta, kun aiheuttaa meile kaikille niin paljon harmia…! Mun mielestä nuo ikkunalistat on hienot! Ai ai, nyt rupes tekemään mieli tuoretta pullaa… Sen verran hyvä kuva oli niistä…

 4. Kirsikka permalink*
  tammikuu 31, 2011 18.59

  Johanna, niinpä, ei tuohon lumeen vaan aina pysty varautumaan. Ruokakuvat ovat siitä katalia, että aiheuttavat aina yliääräistä nälkää ja mielitekoja…:D Pitäs lailla kieltää:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: