Skip to content

Kaaos palasi Villa Ainalaan

tammikuu 5, 2011

Niin. Arvaatte varmaan jo? Rakennuspuuhat jatkuvat, ja taas on elo kuin, no, rakennustyömaalla. Joulun alla jo totuin normaaliin, seesteiseen elämään, ja täytyy myöntää, että nyt tämä rakentaminen alkaa kyllästyttää. Kaunis salini on muuttunut maalaus- ja puutavarahuoneeksi. Kun tulin hierojalta ja kaupasta kotiin, vastaan leijaili mahtava puupöly. Mutta eihän tämä muuten valmiiksi tule.

Mies on listoittanut jo ainakin kolme huonetta (kattolistat siis). Ja se kyllä tekee paljon. Toki vielä puuttuu jalka- ja ikkunalistat ja aika monta huonetta on vielä listoittamatta kokonaan. Mutta asia ja huone kerrallaan. Onpa hän rakentanut myös vierashuoneen, joka sijoittuu valtavan eteisen ”sisään”. Tämä on ihan loistava juttu, sillä nyt saadaan laitettua eteinen vihdoin kuntoon. Kuvailen taas valoisan aikaan ja näette tekin. Itse olen koittanut hoitaa kotia ja purkaa muuttolaatikoita, vaikka olisi tuolla vielä aika paljon maalattavaakin. Jos huomenna sitten… huoh.

Eilen olin koko päivän lumpustelemassa Helsingissä, kiertelin alennusmyyntejä ja sisustuskauppoja. Oikein mitään ei tarttunut mukaan, mikä on aika harvinaista meikäläisen kohdalla. No löysin sentään Riviera Maisonin mahtavat isot (oikeasti ihan valtavat) koukut, jotka tulevat eteiseen. Illalla istuimme äippäliinin kanssa syömässä ja onnistuin tartuttamaan häneenkin aikamoisen remontti- ja sisustuskärpäsen. Saas nähdä, laitetaanko äitini asunnossa pian kylppäri uusiksi!

Nyt alkaa taas inspiraatio löytyä. Jospa huomenna urakoin muutamat maalattavat seinät ja voin sitten suunnitella eteisen sisustuksen. Ja jos tänään selailisi vähän sisustuslehtiä. Ai niin, ja se lentsu meni päivässä ohi, onneksi.

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. äippä permalink
  tammikuu 6, 2011 12.35

  Olipa mukava istua ja syödä rauhassa kaupungissakin, vaikka on se mukavaa Villa Ainalassakin. Olethan onnistunut tartuttamaan tuon remontti- ja sisustuskärpäsen jo aikapäivää sitten, vaan nyt sain kyllä hyviä, konkreettisia ehdotuksia. Omassa päässä on vain kaaos siitä, että mistä aloittais ja mikä toisi sen mukavan muutoksen. Katsotaan nyt, mihin se vie…:)

 2. Kirsikka permalink*
  tammikuu 6, 2011 17.07

  Hahaa äippä, ai se on tarttunut jo aiemmin! Mikäs sen hauskempaa:). Kylppäristä ehkä kannattaa aloittaa, kun se on ”pahin”:).

 3. tammikuu 6, 2011 21.59

  Mahtavaa lueskella tälläisiä, että valmista alkaa jo olla, ja viimeistelyjä jo tehdään. Tuossa edellisessä postauksessasi oli tosi kaunis valaisin. Tallinnan sisustusliikkeistä löytyy ilmeisesti mukavia valaisimia ja muita sisustustuotteita, jotka poikkeavat Suomen tarjonnasta?!

  Onnellista alkanutta vuotta uutukaiseen kotiinne!

 4. Kirsikka permalink*
  tammikuu 6, 2011 22.51

  Kiitos Anne! On se mukavaa, että maalisuoralla ollaan jo (sisätöissä, ulkohommat onkin sitten ihan toinen juttu). Tallinnan valikoima ei kyllä vedä vertoja Suomen vastaavalle, eli superlöydöt mielessä en suosittele sinne lähtemään. Mutta varmasti sieltä aina jotain löytää, ja makuja on niin monia. Totta on, että valikoimat poikkeavat siellä erittäin voimakkaasti Suomen tarjonnasta. Vaikka naapureita olemmekin, niin sisustusmaku meillä on aivan eri:). Itse en löytänyt sieltä juuri muuta kuin tuon lampun… Eli en paljoa:D. Mutta joku toinen voi löytää paremmin, mene ja tiedä:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: