Skip to content

Nuhaa nenässä ja lamppuja

tammikuu 2, 2011

Mainitsinko jo, että Miehelle iski tietenkin lentsu, kun rakennusstressi laukesi? Sen hän kyllä arvasikin, sillä niin käy aina. Mutta nyt se paholainen yrittää minuunkin. Himputti, en millään jaksaisi/ehtisi/haluaisi kipuilla nyt ja lomaakin on vielä viikko. Toivottavasti menisi helpolla ohi, ei tämä ainakaan ihan karmaisevalta vielä tunnu.

Ystäväni lapsuudesta saakka (kolmannellako me tutustuimme?) kävi eilen yökylässä. Kivaa oli taas turinoida, kun viime näkemisestä on aikaa. Ystäväni nimittäin asuu tällä hetkellä USA:ssa, Kaliforniassa. Lyhyt vaan oli yksi ilta ja pitkäksi venähtänyt aamu… Ensi kerralla sitten taas.

Meillä rakentaminen edistyy verkkaisesti, mutta kuitenkin. Mies rakensi eilen ja maalasi tänään kylppärin katon. Ja aloitteli listoitusurakkaa. Minä järjestelin ja siivosin koko eilisen päivän ja kyllähän täällä taas tuntuu aika paljon enemmän kodilta taas kerran. Paljon on vielä järjesteltävää, mutta paljon on jo tehtykin. Kunhan tämä lentsu ei vaan pahenisi.

Tässä muuten näytille tämä lupaamani lasikuistin lamppu. Löysimme sen sieltä Tallinnasta kirjahyllynhakureissultamme. Olen muitakin lamppuja jo ostanut (itse asiassa kaikki netistä), mutta ne eivät vielä ole katossa. Onneksi on tuo perusvalaistus eli ledit, niin ei tarvitse täällä pimeässä vaeltaa. Sitten kun vielä löytäisi lamput tv-huoneeseen ja saliin. Vaikea tehtävä! Tai ei olisi, jos haluaisi laittaa satoja euroja lamppuihin, mutta kun haluaa löytää hienot ja kohtuuhintaiset…

Tykkään tästä lampusta, se on hieman pitsisen näköinen. Sopii hyvin tunnelmalampuksi lasikuistille.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: