Skip to content

Sisustusta Tallinnasta ja muuttolupa

joulukuu 22, 2010

Kävimme eilen taas pikareissulla Tallinnassa ja teimme omasta mielestämme oikein hyviä ostoksia. Aiemminhan olemme hakeneet sieltä mm. rakennustarvikkeita ja laminaatit ostettiin myös sieltä. Säästö laminaateissa oli aikamoinen ja siis täsmälleen samaa laminaattia oli kuin Suomessa. Huom! Laminaatti pitää tietenkin tilata etukäteen, varastossa niitä ei ole isoja määriä.

Eilen toimme ostamani Villinki-hyllyn kirjastoon. Sen lisäksi löysimme ihanan valtavan ison valkoisen peilin pukeutumishuoneeseen ja todella kauniin ja erikoisen lampun lasikuistille. Nämä kaikki löysimme Järve Keskuksesta, joka on sisustamiseen erikoistunut kauppakeskus. Tallinnan Stockalla teimme vielä hieman jouluostoksia ja ostinpa pari kivaa valkoista vilttiä saliin tuleville nojatuoleille. Kaikki nämä esittelyssä paikoillaan sitten myöhemmin.

Paras uutinen tulee kuitenkin tässä. Rakennustarakastaja lähti noin vartti sitten ja nyt on meilläkin takataskussa virallinen muuttolupa.Tämä tarkistuskeikka oli ihan läpihuutojuttu, tarvittavat muutoksethan olivat todella pieniä. Jee! Nyt tippui hartioilta sellainen 1200 kg stressiä. Joulu voi tulla, voi onnea!

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. joulukuu 22, 2010 14.06

  Ihanaa! Onneks olkoon! Mistä te ostitte laminaatit? Miten paljon oli hinnaneroa, siis mitä neliö maksaa täällä ja siellä? Itekin ollaan mietitty, et pitäiskö lähteä siellä käymään, mut mietitään, et kannattaako, kun matkat tarttee kuitenkin maksaa… Missähän hinnoissa siellä on esim. hanat! Onnea muuttoluvasta ja ihanaa joulun aikaa!

 2. joulukuu 23, 2010 16.35

  Onnea muuttoluvan johdosta! Hienoa, että olette löytäneet Tallinnasta tarpeelliset tavarat. Toivottavasti euron tulo Viroon ei nosta hintoja kovin paljoa. Iloista joulua!

 3. Kirsikka permalink*
  joulukuu 23, 2010 21.37

  Johanna, kiitos! Mies muisteli, että rautakauppa olisi ollut ABC Ehitus. Yleensä niissä osataan suht hyvin suomea, eli ennakkotilausta voi yrittää puhelimella tai meilillä. Monissa on siis ihan samoja laminaatteja myynnissä kuin täällä meilläkin. Tämä meidän laminaatti on Quick Stepiä. Suomessa sama maksoi 20 euroa neliö, Virossa 12 euroa. Meidän neliöissä säästöä yli 1200 euroa. Että ihan kohtuullinen säästö… Ja jos samalla reissulla saa muutakin, niin kyllähän se matkat jo kustantaa. Oikein ihanaa joulua!

 4. Kirsikka permalink*
  joulukuu 23, 2010 21.38

  Kiitos samoin MrK.

 5. Eeva Siirilä permalink
  tammikuu 16, 2011 20.02

  Voi, että voi olla kaunis koti. Olen ihan sanaton kun katselin noita kuvia. Eli Onnea uuteen kotiin. Terv. Eeva täti

 6. Kirsikka permalink*
  tammikuu 17, 2011 22.30

  Kiitos kiitos täti! Että kyläilyä nyt suunnittelemaan sitten vaan:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: