Skip to content

Raksavapaa viikonloppu

joulukuu 20, 2010

Meillä ei rakennettu kahteen päivään(!), olosuhteiden pakosta tosin. Mutta mukavaahan se oli, vähän muuta ajateltavaa välillä. Lauantaina olimme kuuntelemassa, kun isääni hiillostettiin väitöstilaisuudessa. Ja hyvinhän hänellä hermot pitivät, ei muuta kuin onnea tuoreelle tohtorille! Ja sunnuntaina meillä oli kauan odotettuja vieraita peräti Saksasta saakka. Joten mitään uutta raportoitavaa raksarintamalta ei ole.

Kyllä se lasikuisti toimii oikein tunnelmallisena illallishuoneena vaikka listattomanakin. Sunnuntaina meillä mässäilltiin oikein urakalla racletella. Mmmmmm...

Aloitimme tänään joululoman ja tarkoitus olisi saada sitä raportoitavaa aikalaillakin seuraavien parin kolmen viikon aikana. Mutta huomenna ei taaskaan tapahdu mitään, sillä lähdemme hakemaan Tallinnasta ostamaani kirjahyllyä (Villinkiä saa sieltä 30 % halvemmalla kuin Suomesta). Ja jos jotain muutakin tarttuisi mukaan, hakusessa on ainakin peilit vessaan, spahan ja pukeutumishuoneeseen. Että näin meillä. Ja seuraavana voi rueta odottelemaan kuvia kirjastosta ja uudesta kirjahyllystä.

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. joulukuu 21, 2010 12.14

  Ihanan tunnelmallinen kuva! Voi onnea sinne isäpapalle tohtorin tittelistä! 🙂

 2. joulukuu 22, 2010 11.24

  Hauskaa tallinnanmatkaa. Voisit laittaa postauksen hyvistä Tallinan kohteista noin rakentajan vinkkelistä, en ole ikinä käynyt siellä ” sisustusmatkalla”. Välttelen loppuun asti tallinnan ja ruotsin laivoja, ne tuli jotenkin niin nähtyä silloin nuorempana… mutta jos olisi hyvä syy niin ehkä senkin kestäisi 🙂 siis sen laivamatkan.

 3. Kirsikka permalink*
  joulukuu 22, 2010 11.36

  Kiitos Onnenhippuja! Tohtori on oikein levollinen ja helpottunut:).

 4. Kirsikka permalink*
  joulukuu 22, 2010 11.41

  Moi T! Mäkään en voi sietää noita laivoja, varsinkaan Tallinnan. Ja ylipäätään en tykkää koko kaupungista, eli mitään loma- tai hupimatkaa en sinne tekisi:). Mutta näitä raksa- ja ehkä jotain sisustusjuttuja sieltä kannattaa ostaa, samalla saa kivan rakennusvapaan päivän ja laatuaikaa oman kullan kanssa. Niillä nopeillahan me mennään yli (matka kestää 2h). Vinkkejäkin löytyy syksyllä kirjoittamastani jutusta: https://villaainala.wordpress.com/2010/08/14/rakennusshoppailemassa-tallinassa/. Hyvä reissu oli eilen! Löydettiin paljon hienoja juttuja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: