Skip to content

Kuvia

joulukuu 16, 2010

Vastailin noihin teidän kommentteihinne ja pakkohan minun oli sitten heti käydä räpsäämässä pari kuvaa. Kas tässä.

Tässä komeileen salin takka, joka siis tultiin kuin tultiinkin muuramaan. Saumaukset tullaan vielä tekemään huomenna, kun niitähän ei saa samana päivänä laittaa. Vasemmalla takana näkyy se aamiaishuone (siihen tulee vielä lasipariovet) ja oikealta lasiovista on käynti eteiseen.

Salihan meillä on vielä kesken, kuten näkyy, sillä odottelimme ensin tuon takan. Mies maalasi tänään salin katon (minkä vuoksi nuo lamput roikkuvat johtojen varassa) toistamiseen ja seuraavana on vuorossa vihdoin se lattia eli laminaatin asennus. Ehkä se ilmestyy siihen jo huomenna… Sen jälkeen vielä tapetit ja voilá! Sitten meillä ei olekaan kesken enää kuin kaksi pikkuhuonetta, joilla ei ole minkään valtakunnan kiire. Kai ne tässä pian pyritään tekemään pois alta, mutta salin jälkeen voidaan huokaista ja huilata. Toki sitten kaikki listat sun muut, mutta kuten kaikki itse-rakentajat tietävät, että ne listat tulevat sitten joskus.

Tässä sitten tämä aamiaishuone (tai ruokailunurkkaus, mutta me kutsumme sitä aamiaishuoneeksi, en tiedä miksi). Tapetti on tuollaista kartanohenkistä. Lasiovista on käynti ulkokuistille, kiinni olevasta ovesta tv-huoneeseen. Keittiöön mennään tuosta oikealta seinustalta, se ovi ei tässä näy. Aamiaishuoneessa on siis ovi joka seinällä, tämä viimeinen, mistä suunnasta kuva on otettu, vie tietenkin tuonne saliin.

Tilasin tänne aamiaishuoneeseen ihanan Artwoodin pyöreän pöydän. Pöydän ympärille tulee valkoiset korituolit, jotka on ihan ruokapöydän tuoleiksi tarkoitettu, ei siis sellaisia nojatuolimaisia. Pöytä ainakin tulee vielä jouluksi. Kuvailen sitten taas, kun on vähän valmiimpaa ja kalusteetkin paikallaan.

Meillä oli tänään vihdoin se muuttotarkastus. Se meni ihan hyvin, vaikka jonkin verran puutelistaa kertyi. Listalla oli tyyliin kipinäsuojat takkojen eteen (puuttui, kun ei ole käytetty takkoja vielä, ne suojat kyllä on), puutavara pois yhdestä huoneesta (paloriski), yksi ulkoporrasaskelma tukevammaksi (meillähän on siellä hienosti vaihtolavat portaina, kun eihän niitä ulkoportaita voi talvella rakentaa, niin on muuten vastarakentaneella naapurillammekin, heh) ja kaiteet kellarin sisäänkäynnin ympärille (arvasimme, että siitä tulee nupinaa). Tarkastaja tulee tsekkaamaan nämä vielä ensi keskiviikkona, jonka jälkeen voidaan sitten ”muuttaa” tänne. Eipä herra onneksi kiukutellut siitä, vaikka pari viikkoa on jo täällä oltu. Huh, vähän jännitti. Että nyt voi rentoutua senkin osalta.

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. joulukuu 16, 2010 21.59

  upeaa on kerrassaan! Meilläkin oli muuttotarkastus tänään ja muuttolupa takataskus. Pari kuormaa jo tavaraakin kärrättiin kotiin 🙂 kukahan meidän blogia viel kerkeis päivitämään…

 2. joulukuu 16, 2010 22.03

  ”Tykkää”

 3. JohannaH permalink
  joulukuu 17, 2010 8.29

  Hienoa!

 4. Kirsikka permalink*
  joulukuu 17, 2010 23.22

  Heidi, onnea!!! Olenkin käynyt kurkkimassa blogissa ja huomannut, että taitaa kiire painaa:). Kuvia odotellessa, tsemppiä!

 5. Kirsikka permalink*
  joulukuu 17, 2010 23.23

  Harri, jei!

 6. Kirsikka permalink*
  joulukuu 17, 2010 23.23

  JohannaH, niin on! 🙂

 7. anonyymi permalink
  tammikuu 5, 2013 22.26

  Kaunista! Saako kysyä mistä olette ostaneet tuota ihanaa kartanohenkistä tapettia aamiaishuoneeseenne?

 8. Kirsikka permalink*
  tammikuu 6, 2013 20.56

  Kiitos anonyymi! Saa kysyä:D, kunhan muistaisin… Siis se on Värisilmästä, siitä olen varma, mutta valmistajaa en muista valitettavasti… Tsemppiä metsästykseen:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: