Skip to content

Parempi päivä

joulukuu 14, 2010

Kiitos vaan tsemppaamisesta!  Onneksi on tämä blogi, missä voi purnata, heti on parempi mieli. Ja hyviäkin uutisia siis on. Uunisepät tulevat kuin tulevatkin nyt sitten muuraaman sen takan, klo 9 huomenna itse asiassa. En olisi uskonut… Huh. Ja sähkömieskin painoi täällä koko päivän (tai ainakin useita tunteja) hommia ja nämä sähkötkin valmistuvat vihdoin tällä viikolla. Kolmas deadline on annettu ja se saa luvan pitää. Kiukkuisen oloisia olivat niin takkamyyjä kuin sähkömieskin tänään, mutta ei voi mitään. Pakko ne hommat on hoitaa, mitä on luvattu. Siitähän me maksamme (suolaisesti).

Nyt on pakko alkaa joulukorttien kirjoitteluun, ettei ihan jää viimetippaan… Huomennahan on vasta se päivä.

Harmittaa, kun muissa sisustusblogeissa valmistellaan kauneinta joulua ja meillä vaan rakennetaan. Mutta vuoden päästä sitten!

Mainokset
4 kommenttia leave one →
 1. joulukuu 15, 2010 19.22

  Jotenkin tutulta kuulostaa. Minäkin kuvittelin laittavani paaaaljon joulua tänne uuteen kotiin, vaan kuinkas kävikään. Tekemistä on riittänyt niin paljon ettei talossa ole muuta kuin muutamia jouluvaloja sielä täälä. 😉 kohta alkaa onneksi olemaan sauna valmiina joten jospa sitä pääsisi edes joulusaunaan!

 2. Kirsikka permalink*
  joulukuu 16, 2010 21.10

  Onnea pm, te olette sitten jo pitkällä:). Kiva varmaan päästä jouluksi uuteen omaan saunaan. Kyllä se joulu todella aika lailla jää laittamatta… Ja minä kun vieäl olen superjouluihminen, yleensä koti on jo koristeltu melkein lokakuussa:). Mutta ei sitä jaksa. Eilenkin taas väännettiin täällä 01 asti yöllä.

 3. joulukuu 16, 2010 21.28

  Kuule täällä ihan samaa 😉 Yläkerran kimppuun on käytävä jo tänä viikonloppuna, joten siellä se vkl kivasti kuluukin.. Joululahjoja pitäisi varmaan lähteä katsastelemaan, mutta kun ei raaskisi lähteä – niin paljon olisi hiottavaa ja maalattavaa. Hulluahan tämä on.

 4. Kirsikka permalink*
  joulukuu 17, 2010 23.21

  Saska, hullua todella…:) Ja kun jo toivoin, että jouluna saa lomailla (lue: olla kaksin, vaikkakin rakentaa), niin eiköhän tänne ole taas ensi viikolla tunkemassa niin laatoittaja kuin putkimieskin… No, hyvähän se on, että edes jotkut hoitavat hommansa:). On näitä töistä laistajiakin ihan tarpeeksi:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: