Skip to content

Muuttoon kaksi viikkoa

marraskuu 15, 2010

Niin, kahden viikon ja yhden päivän kuluttua nykyinen koti tulee olla tyhjä. Kävimme tänään vielä allekirjoittamassa lopullisen kauppakirjan ja se on nyt sitten kirjoissa ja kansissa. Kyllähän uudet omistajat aika lailla valmiimpaan pääsevät… (Siis täysin valmiiseen.) Mutta kyllähän meilläkin Villa Ainala on jo ihan hyvässä tilassa. Meidän mielestämme.

Yksi huone on jo täysin valmis tapetoitavaksi ja lattian laittoa varten. Ja pari muutakin on vain pakkelin hiomista vaille samassa pisteessä. Ja lopuistakin puuttuu vain katto. Siskon Miäs oli nyt illalla kattotalkoissa, ja saivathan he oman Mieheni kanssa taas yhden katon tehtyä. Huomenna vielä toinen. Yli puolenvälin taitaa olla katotkin jo. Tosin sitten vielä se maalaus… Mur.

Viikonloppuna taas äitini oli apuna, ja iso apu olikin. Tuhannesti kiitoksia vielä! Lauantaina siivosimme äidin kanssa kimpassa koko huushollin oikein perusteellisesti, ja tulihan siistiä. Mutta sitä pölyä on vaan niin älyttömästi, ja se on niin hienoa ja kuivaa ja ällöttävää, että yöks. Pakko oli käyttää hengistyssuojaimia koko päivä. Pääseeköhän siitä pölystä ikinä eroon? Oikeasti? Kun tuntuu, ettei mikään siivous riitä.

Sunnuntaina jatkoimme maalaushommia. Tänään sain valmiiksi salin ensimmäisen kerroksen. Ja onhan sinne ilmestyneet jo nuo ikkunat, jotka siis ovat salin ja lasikuistin välissä. Keskelle tulee vielä lasipariovi. Tuo ei-niin-kaunis sirkkeli kyllä hieman pilaa nyt kuvaa… Salista puuttuu vielä katto.

Ikkunat salin ja lasikuistin välissä antavat avaruutta, ja näin myös päivänvalo tulee suoraan muuten ikkunattomaan (on keskellä taloa) saliin.

Sisällä on muuten nyt leppoisat 24 astetta. Siis ihan törkeän kuuma tehdä hommia! Lamppujen paisteessa on vielä sellaset kivat 30 astetta. Huh. Mutta pakko pitää lämmöt kovalla, että se lattia varmasti kuivaa. Huomenna tuleekin keittiö, jepujee! Onnen päivä minulle.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. marraskuu 15, 2010 22.49

  Illan kohokohta, kurkkimassa teidän edistymistä! 🙂 Tykkään tosi paljon noista ”sisäikkunoista” (?) ja pariovista olen myös haaveillu jo vuosia, ehkä sitte joskus…
  Keittiö?? Jeee! 😀
  Virtaa kinttaisiin!! 🙂

 2. JohannaH permalink
  marraskuu 16, 2010 8.52

  Hienoa! Teillä homma etenee kyllä vauhdilla.

  Ja varmasti saatte kaikki siihen kuntoon, että pääsette asumaan kuun lopussa.

  Keittiö tekee kaikesta taas niin paljon valmiimpaa.

 3. marraskuu 16, 2010 9.52

  Meillekin tulee tollaset pariovet, mut kirjastoon, joka on olohuoneen seinustalla. Halutaan näin lisäavaruutta sinänsä pienehköön olkkariin. Ihanaa, että keittiö tulee nyt! Se on kuitenkin iso juttu tuon ”valmiuden” kannalta…

 4. Kirsikka permalink*
  marraskuu 16, 2010 22.29

  Tanja, joo, oli hauska idea arkkitehdiltä nuo ikkunat. Itse en ehkä ois keksinyt. Odotan innolla, miltä näyttää sitten vielä sen parioven kanssa. Kiitos, nyt sitä virtaa tarvitaan:).

 5. Kirsikka permalink*
  marraskuu 16, 2010 22.30

  JohannaH, siis on uskomatonta, että se keittiö tosiaan tekee valmiimman fiiliksen. En ois uskonut. Ihan vaan, että on jääkaappi siellä, tuntuu jo kodilta:).

 6. Kirsikka permalink*
  marraskuu 16, 2010 22.32

  Johanna, ihana, teillekin tulee kirjasto. Meille myös. Mä niin odotan sitä. Kiva laittaa tuli pönttikseen ja selailla lehteä tai lukea kirjaa nojatuolissa. Oi että. Tosin nyt tällä hetkellä ois kiva istua ja olla hetki ihan missä vaan:). Muttei ehdi:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: