Skip to content

Weekend A Paris, Tour Eiffel

lokakuu 23, 2010

Aina, kun yritän suunnitella mielessäni (noin 80 % valveillaoloajasta) Villa Ainalan sisustusta, huomaan hahmottavani taloa väärin päin. Siis että keittiö olisikin toisella puolella ja toisessa päässä taloa ja sali olisikin toiseen suuntaan. Käykö teille koskaan näin? Ja vaikka uudessa kodissa tulee vietettyä melkeinpä enemmän aikaa kuin nykyisessä, niin vika ei korjaannu. Tänäänkin istuin tuossa kyseisessä salissa hiomassa kynnyksiä ja mietin salin sisustusta – väärin päin! Ärsyttävää. Koita nyt uskoa, että se talo on ja pysyy noin päin.

Äitini oli talkoilemassa eilen illalla ja tänään. Eilen siivosimme koko huushollin, että siellä olisi mukava työskennellä. No, tänään ei enää juuri huomannut, että eilen on siivottu. Tänään maalasimme kattopaneeleja ja Mies on häärännyt edelleen väliseinien levytyksen kanssa. Sähkäri on saanut pistorasiat ja katkaisijat paikoilleen, ainakin lähes, joten seinät voidaan levyttää umpeen. Ja laittoipa hän myös viimeiset hyörysulut, jotka jätettiin silloin tarkoituksella auki. Että mukavasti etenee, mutta ei mitään radikaalia muutosta.

Aamulla haimme ensitöiksemme juuri saapuneen pukeutumishuoneen tapetin. Ai että, se on ihana! Miten voikin olla näin namu tapetti? En tätä nyt ihan mihinkään olohuoneeseen liisteröisi, mutta varsinkin tuolla tulevassa pukeutumishuoneessa se on täydellinen.

Pakkohan se oli sitten avata ja kuvata.

Ja Pariisihan on yksi lempikaupungeistani, olen käynyt siellä lähes kymmenen kertaa.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. lokakuu 27, 2010 19.50

  Aivan upeaa tapettia! Kaunis värimaailma, todella tyylikäs! Voisitko laittaa kuvan tänne sitten kun olette saaneet tapetin seinään? 🙂

 2. Kirsikka permalink*
  lokakuu 27, 2010 22.21

  Kiitos Tornada! Kyllä vain, laitan ehdottomasti kuvia tapetista ”työssään”, kunhan päästään sinne asti. Siihen menee kyllä vielä hetkonen:D.

 3. lokakuu 30, 2010 12.22

  Eikä ainoastaan tapetista vaan koko huoneesta. Pliis.
  Tällä menolla teillä on nimittäin puketumishuone valmis ennenkuin meidän vaatehuone ja voin inspiroitua saattamaan meilläkin sen projektin loppuun. Tapetti näyttää kyllä tosi napilta valinnalta sinne huoneeseen!

  Meillä on muuten haaveissa lähteä jonainpäivänä (lue kun talo valmis) Pariisiin kahdestaan. Olemme kummatkin siellä käyneet joskus aikoinaan (erikseen) ja olisi ihana mennä sinne pitkäksi viikonlopuksi yhdessä. Onko hyviä vinkkejä minne mennä?

 4. Kirsikka permalink*
  lokakuu 30, 2010 21.10

  T, ihan varmasti! Saatte katsella meidän valmiita ja keskeneräisiä huoneita ihan kyllästymiseen asti:).

  Voih, Pariisiin! Voi kun pääsisi taas, mä en kyllästy siihen ikinä. Vinkkejä varmasti olisi, mutta riippuu vähän mitä haluatte. Shoppailua, käveleskelyä, kulttuuria, ruokaa? Jotain muuta? (Tulen matkalaukussa mukaan:)

 5. lokakuu 31, 2010 15.21

  heh, no ihan noita kaikkia minulle ja miehelle kolmea viimeistä..tosin sitä ekaakin se parka joutuu mun kanssa aina jonkinverran harrastamaan (lue aika paljon). Ja vinkeillä ei kiire. mehän ei päästä mihinkään vielä hetkeen, mutta Pariisiin mennään kun päästään :). Ja otetaan sut laukkuun mukaan 🙂

 6. Kirsikka permalink*
  lokakuu 31, 2010 21.33

  Jee! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: