Skip to content

Lämpöä tupaan!

lokakuu 19, 2010

Hip hei, me saimme eilen lämmöt päälle! Kylläpä voi huokaista vihdoin, on niitä odotettu. Nyt voi paklata gyproceja, maalata paneeleja ja seiniä jne jne jne. Ja onhan siellä kivempi tehdä hommia plusasteissa. Ja koirankin voi ottaa huoletta mukaan! Meidän turrella kun ei ole mitään camp-asennetta.

Siellä ne nyt töröttää, lämpöpumput. Tai mitä ne nyt on. Älkää kysykö, en tiedä miksi niitä on kaksi. Kovasti yläviistosta otettu kuva, mutta kuitenkin.

Väliseinät ovat yhtä lukuunottamatta valmiit. Sähkäri saa kuulemma tällä viikolla sähköt vedettyä väliseinien sisään, joten viikonlopuna voidaan villoittaa ja levyttää loppuun.

Tuolla pilkottaa pääeteinen, joka on valtava. Ei sitä pohjakuvista alunperin yhtään hoksannut, että se on näin iso. No, sinne tulee vielä pieni vierashuone, että ei sentään jää näin isoksi. Ja JOS joskus laajennamme yläkertaan, mitä ei tapahdu ainakaan ihan lähitulevaisuudessa, se huone puretaan ja siihen tulee portaat yläkertaan.

Piippujen muurauskin on ihan hyvällä mallilla.

Katto oli eilen tältä puolelta lasikuistia lukuunottamatta valmis.

Muuutta jokunen päivä niihin harjakaisiin vielä menee.

Mainokset
6 kommenttia leave one →
 1. Mies permalink*
  lokakuu 19, 2010 18.43

  Toinen niistä pöntöistä on lämpöpumppu (se matalampi) ja toinen lämminvesivaraaja. Riittää sitten kylpyammeenkin täyttöön 🙂 Terveisiä raksalta, ovet on nyt lukossa.

 2. Kirsikka permalink*
  lokakuu 19, 2010 19.54

  Jotenkin arvasin, että sulle tulee tarve kommentoida:D. Ihana raksamieheni.

 3. lokakuu 20, 2010 13.11

  HUOH. Tulkaapa meillekin tekemään, kun teillä on jo talo noin pitkällä. Meillä hommat seisoo, mies kun juoksee työhommissa pitkin ja poikin Suomea ja vähän Ruotsissakin. Ja minen ossaa tehä mittään! :/

  Upeelta näyttää teillä siis. Jatkakaa samaan tahtiin! 🙂

 4. Kirsikka permalink*
  lokakuu 20, 2010 17.24

  Joo, tullaan! Olen kanssa kosiskellut Talo Täplän (Koti Lahelaan) Harria meille siivoamaan, kun ovat siinä niin toukukkaita. Kierrätetään joukkoja:). Kyllä se meilläkin pakkaa niin olemaan, että tuo työnteko vähän haittaa tätä rakentamista:).

 5. lokakuu 22, 2010 22.34

  Wau, teillä on mahtavan näkönen projekti meneillään! Sanoin heti miehelle, että meillekki seuraavaksi tällanen. Meinasi että joutusin muuttamaan hänen kotikyläänsä, jonne on yrittäny minua jo pari vuotta taivutella. 😉
  Suurella mielenkiinnolla jään seuraamaan teidän toimia ja kiitos hyvistä linkkivinkeitä, meinasinki jo hätäillä kun ei kaupoista meinaa löytyä sitä mitä etsin. 🙂

 6. Kirsikka permalink*
  lokakuu 23, 2010 18.22

  Hei Tanja! Kiitos:). Vai aikoo se mies raahata sinut kotikyläänsä:). Ei silti, vähän pienempi paikkakunta on välillä kovin rauhoittavaa. Olitkin bongannut juuri meidän suihkun ja ammehanan lvi-kaupasta:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: