Skip to content

Järjestyksen sunnuntai

lokakuu 17, 2010

Tänä sunnuntaina järjesteltiin. Tuntuu, että koko pitkä raksapäivä meni ihan pelastusarmeijalle, mutta kyllähän tuo siivoaminen ja muu valmisteleva touhottaminen on ihan yhtä tärkeää kuin itse tekeminenkin. Ensimmäisenä hommana Miehen kanssa pistettiin talo puts plank kuntoon. Siivosimme ja järjestelimme sisätilat niin, että taas on kiva työskennellä ja että siellä myöskin mahtuu työskentelemään. Siinä menikin loppujen lopuksi useampi tunti.

Mies kantoi tavaraa sisään taloon (mm. loput villat ja osan kattopaneleista), lisäksi kannoimme tiiliä piipunmuurausta varten. Mies ja muurarikaverinsa siirsivät vielä tiellä olevat kattopellit ja kaivoivat jotakin maahan, jotakin, joka liittyy kaiketi lämmitykseen. En nyt enää jaksa muistaa mitä se oli. Huomenna tullaan nimittäin asentamaan lämpöpumppu. Jei! Saadaan vihdoin lämpöä taloon ja pääsen taas maalaamaan.

Villoitin loput väliseinät ja siinä se päivä jo melkein oli. Mies ja muurari kantoivat väliovet sisään suojaan, tai ne muutamat väliovet, jotka olivat oikeanlaisia. Kaikki pariovet olivat nimittäin vääränlaisia ja jokunen ovi myös puuttui kokonaan. Ja helatkin olivat vääriä. Huoh. Ei mene ihan putkeen Hongalla nämä ikkunoiden ja ovien toimitukset. Taas sai reklamoida. Mutta kaipa ne ihan kiltisti toimittavat ne oikeat sitten. Ikkunoissa on joku ihmeellinen ruma harmaa (ilmeisesti alumiinia) lista, joka jää näkyviin. Ja ihan kokovalkoiset ikkunat on tilattu. Laitoin siitäkin kyselyä, ne ei nimittäin ole kovin kauniit.

Mutta eteenpäin mennään ja tulostakin saadaan aikaiseksi. Huomenna taas töihin lepäämään. Mies tekee vielä yhden raksapäivän ennen arkeen paluuta.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. äippä permalink
    lokakuu 18, 2010 20.43

    Heippa taas, ohhoh, nyt kun ei yli viikkoon ole nähnyt kuvia, niin näyttää kyllä, että talo on melkein valmis! 😀 Tosi paljon on kyllä tapahtunut ja super upeita kuvia, paitsi talosta myös sisustuksesta. Oi, pian pitää päästä käymään.. Varmaan mieskin tykkää, kun anoppi käy vähän pyörähtämässä:D

  2. Kirsikka permalink*
    lokakuu 18, 2010 21.37

    No eiks ookki:). Ihana äippäliini, tervetuloa Suomeen! Ja viikonloppuna saa tulla hommiin:). Huomenna nähhään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: