Skip to content

Koti

lokakuu 15, 2010

Eihän se lämpötila siitä odottamalla noussut, parhaimmillaan oli huimat +2 astetta. Maalipurkki siis pysyi visusti kiinni. No, kävin sitten aikani kuluksi hakemassa lukot oviimme (tadaa, ovet on asennettu!) ja aloitin sitten ikkunoiden tiivistämisen. Mies jatkaa puurtamistaan väliseinien kanssa.

Nyt kun kaikki ikkunat ja ovet ovat paikoillaan, Villa Ainala alkaa jo tuntua kodilta. Olimme molemmat aika fiiliksissä tänään.

Ei enää raksa, vaan koti.

Ovet olivat muuten hienot, mutta lasit olivat sellaista kauheaa ruttuista. Menee vaihtoon, lasit siis, niiden kanssa en voi elää. Mies lupasi vaihtaa, ihana ja urhea kun on.

Samainen kodinhoitohuoneen ovi sisältä päin.

Tässä näkymä toiseen päähän. Meillähän on siis käytävätön talo, eli näihin kaikkiin aukkoihin tulee ovet.

Pääovi sisältä. Kyllä on hieno, tykkään.

 

Tässä pääovi ulkoa, tosin aika heikosti näkyy. Pahoittelut huonoista kuvista, mutta ilta alkoi jo hämärtyä, joten näkyvyys on aika huono.

Ikkunoita olen tiivistellyt, uretaanivaahtoa alle ja sivuihin, painumavaraan (minissään 5 senttiä) yläpuolelle villaa. Jos huomennakaan ei pääse maalaamaan, villoittelen sisäseiniä.

Mies edistyy myös hurjaa vauhtia, tässä valmiiksi levytetty pikkuvessa. Myös muurari on saanut melkeinpä puolet harkkoseinistä tasoitettua.

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. Riepu permalink
  lokakuu 15, 2010 20.42

  Näyttää niin mahtavalta, ihan mielettömältä! En pysty ymmärtämään, miten projekti voi olla jo näin pitkälle. Nautiskelkaahan siellä! Iiiiso halaus. 🙂

 2. lokakuu 15, 2010 21.33

  Hirmusta vauhtia edistytte 🙂 Ja totta, että kyllähän se jo niin kodilta näyttää, kun on ikkunat ja ovet paikoillaan. Meillä meinataan edelleen puhua tontista, vaikka raksasta on kyse, joten kodiksi kutsumiseen taitaa meillä olla vielä pitkä matka.

 3. Kirsikka permalink*
  lokakuu 15, 2010 21.48

  Paitsi että ymmärrät, jos yhtään isosiskoasi tunnet:). Muiskaus Riepulle, terkkuja Siskon miähelle ja iso halaus molemmille! Pian pääset ihmettelemään paikan päälle:).

 4. Kirsikka permalink*
  lokakuu 15, 2010 21.50

  😀 Heidi, oon huomannut, että kaikilla on vähän haasteita päättää, mitä termiä käytetään:). Ei mekään kodiksi vielä osata sanoa, välillä puhutaan uudesta kodista.Tosin muuttoon on enää vajaan kaksi kuukautta, että pian se on koti ihan oikeasti…

 5. lokakuu 16, 2010 8.21

  Jestas! Teillä etenee hommat hirmuista tahtia. Täytyy sanoa, että nyt kun talo on saanut ikkunat ja ovet, niin se alkaa näyttää valtavalta. 😀 Tsemppiä sinne! Itse syön nyt aamiaisen ja sitten raksalle/tontille/uudelle kodille myös. 😉

 6. Kirsikka permalink*
  lokakuu 16, 2010 19.59

  Männikön emäntä, kyllä se isolta tuntuu nyt itsestäkin, kun on nykyistä tuplat isompi:). Ja kun on kaikki samassa kerroksessa, niin tuntuu isommalta kuin kaksikerroksinen saman kokoinen olisi. Mä en muuten pysty jättämään kommentteja teidän blogiin (mieli on tehnyt usesti), kun siinä ei ole sitä nimi ja url -vaihtoehtoa. Saiskos sen kehiin:)?

 7. lokakuu 17, 2010 10.15

  Ohhoh, taas törmään uuteen tekniseen onkelmaan. Pitääpäs tutustua asiaan. Hyvä kun tuli ilmi!

 8. Kirsikka permalink*
  lokakuu 17, 2010 20.37

  Uskoisin, että on helposti sieltä asetuksista muutettavissa:).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: