Skip to content

Runkoa pystyssä kuin metsässä puita

lokakuu 1, 2010

No, ei nyt ihan, mutta on siellä jo muutama väliseinän runko paikallaan. Pystytysporukka sai eteistä lukuunottamatta katon katettua, että nyt pysyy sadekin pihalla. Itse olen taas vaihteeksi maalannut kattolautaa. Hauskaa puuhaa kyllä. Vähän jää vaan lyhyeksi maalauspäivät, kun on niin kylmä jo. Aamulla sain aloitettua vasta kymmeneltä, kun aikaisemmin oli vielä reippaasti alle sallitun +5C. Ja ihan viimeistään kuudelta pitää lopettaa, että ehtivät kuivua edes vähän ennen kylmän tuloa. Mieluummin jo viideltä saisi lopettaa, muttei malta.

Puustellin nainen kävi mittaamassa keittiön ja pieniä muutoksia vielä tehtiin. Ja hyvään suuntaan, eli sain pari laatikostoa ja yhden lasikaapin lisää. Kodariin taas ei korkea siivouskaappi mahdu, mutta ei voi mitään. Se täytyy upottaa johonkin toiseen huoneeseen. Se on niin kapea tila se kodari.

Ja tuli meille työväkeäkin lisää. Miehen kaveri tulee muutamaksi viikoksi hommiin, lähinnä muuramaan, mutta tekee hän muutakin. Ja ihanan pikkusiskon komea miäs tuli kanssa talkoovoimaksi nyt viikonlopuksi. Että kyllä siellä nyt tapahtuu. Tavoitteena on saada hyörysulkumuovi välikattoon ja kattoniskat kiinni. Ja jos vielä jonkun väliseinän saisi pystyyn.

Kamera unohtui maalarilta kotiin tänään, joten kuvia ei ole. Mutta viikonloppuna laitan sitten sitäkin enemmän. Että oikein mahtavaa syysviikonloppua kaikille!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: