Skip to content

Eteisen profiili, runko hyväksytty

syyskuu 30, 2010

Eteinen alkaa jo tosissaan hahmottua. Pystytysporukka sai tänään eteisen kattoristikot vihdoin valmiiksi ja on sen jälkeen asentanut alustakatetta. Talosta onkin jo katettuna kolme neljäsosaa.

Julkisivu näyttää jo siltä, miltä pitääkin.

Pääsisäänkäynnistä tulee komea, vaikka itse sanonkin. Mutta itse sen olen suunnitellutkin.

Rakennustarkastaja kävi tänään tekemässä runkokatselmuksen ja sen suhteen on kaikki reilassa. Aina se vähän jännittää, vaikkei siellä nyt mitään huonosti pitäisi ollakaan. Vastaava mestari häsäsi taas mukana ja pyöri kuin väkkärä. On se ihme mies, huhhuh.

Miehellä ei hommat taaskaan edennyt ihan suunnitelmien mukaan. Tietenkin siitä Hongan lähetyksestä puuttui ylä- ja alajuoksut (joka olisi huomattu ajoissa, jos se lähetyslista olisi lähetetty meille ajoissa…huoh). No, kerrankin jotain hyvääkin: antoivat meidän tilata ne läheisestä K-Raudasta heidän laskuunsa ja ne tulivatkin sitten parissa tunnissa. Että meni siellä taas jotain eteenpäin.

Miehellä on hommat lähtenyt nitkuttaen liikkeelle, mutta kun hän pääsee vauhtiin, niin alkaa tapahtua. Keittiön ja pikkuvessan välistä seinää syntyy tässä.

Ai niin, niiden eilisten haukkujen jälkeen piti antaa kehujakin, mutta unohtui. Soitin Itellaan, että mihinkäs se postilaatikko sitten törkätään. Nainen asiakaspalvelussa otti soittopyynnön ja osoitteen ja kysyi, koska voi jakelupäällikkö tai joku vastaava soittaa. Ja tämä jakeluihminen soitti täsmällisesti silloin, kun oli sovittu ja oli ottanut asiastakin jo etukäteen selvää. Postilaatikon paikka selkesi siinä heti. Kerrankin oikein loistopalvelua!

Aivan ihania ilmoja on pitänyt nyt raksapäivinä ja samanmoisia on luvattu vielä viikonlopullekin. Todella mahtava on hääräillä tuolla. Kattolautaa on valkaistunut kovasti taas ja selkäkin alkaa olla parempi.

Kannattaakohan näitä lautakasoja joka päivä kuvailla? Mutta kun ne kasvaa joka päivä!

Ja tauoilla hörpitään kuumaa kaakaota, nam!

Jos muuten teillä on hyviä tai huonoja kokemuksia yleiskoneista, niin pliis, kommentoikaahan mulle tänne. Huomiseen!

Mainokset
5 kommenttia leave one →
 1. lokakuu 1, 2010 6.23

  Kah! Postilaatikon paikka! Olisipas mielenkiintoista tietää sekin. 🙂 Itellako sellaisen tietää vai mahdollisesti kunta? Eipä oo tullu aikasemmin tuollaista ajateltua… 😀

 2. lokakuu 1, 2010 13.10

  Moi! Luin koko blogisi kerralla läpi ja täytyy sanoa, että teillä on ihanat suunnitelmat! Kirjoitat kivasti ja sun ottamat valokuvat on tosi hienoja! Ja täytyy sanoa sellainenkin juttu, että sulla on tosi hyvä maku noissa sisustusasioissa! Kunpa itsekin ois noin viiteliäs…Kiva, että selkä alkaa olla paremmassa kunnossa! Mekin saatiin tänään rakennuslupahakemus sisälle, niin että nyt voi weekendinä relata!

 3. Kirsikka permalink*
  lokakuu 1, 2010 19.28

  Joo, Janet, Itellapa hyvinkin:). Varsinkin haja-asutusalueilla ne paikat voi valitettavasti olla kaukanakin itse talosta. Meillä tuli onneksi lähelle. Jännä, ettei siellä Postin sivuilla ollut mitään tietoa uudisrakennusten postilaatikoista… Mutta soittamalla selvis heti, kerrankin:).

 4. Kirsikka permalink*
  lokakuu 1, 2010 19.31

  Oi, kiitos Johanna! Sisustamisesta olen tykännyt aina, ja kalusteet vaihtaa paikkaa ihan jatkuvasti:). Selkä alkaa tosiaan olla jo melkein normaali. On tosi kiva seurata sitä teidänkin projektia, käyn usein vilkuilemassa kuulumisia. Tuhannesti onnea rakennusluvasta, tiedän, se tuntuu mahtavalta! Että viikonloppuja sitten vaan!

Trackbacks

 1. Muuttoon tasan kuukausi « Villa Ainala

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: